Φάνης Μουρατίδης και Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου για το «Maestro»: «Βιώσαμε κάτι μοναδικό»

Φάνης Μουρατίδης και Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου για το «Maestro»: «Βιώσαμε κάτι μοναδικό»

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για την εμπειρία τους, τη συνεργασία τους με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, αλλά και τη Χαρούλα Αλεξίου

maestro__2_
Η πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA «Maestro» με την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κάνει πρεμιέρα απόψε στις 22:30. Λίγες ώρες πριν αρχίσει να ξετυλίγεται στην οθόνη μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης, ο Φάνης Μουρατίδης και η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη.

Η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, δήλωσε για τη συμμετοχή της στη μεγάλη παραγωγή του MEGA: «Μέσα από τη δουλειά μας βιώσαμε κάτι μοναδικό ως εμπειρία. Είναι κάτι καινούργιο, μοναδικό που σίγουρα έχει την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη».

Ο Φάνης Μουρατίδης από την πλευρά του, ανέφερε: «Για εμάς ήταν μία σπουδαία εμπειρία. Ο Χριστόφορος έχει το χάρισμα να μπορεί να μαζεύει ανθρώπους, να φτιάχνει χημείες και ομάδες, οι οποίες μπαίνουν κάτω από το ίδιο όραμα με στοχοπροσήλωση, αφοσίωση και με πολλή καλή σχέση μεταξύ τους. Είναι πολύ όμορφο το ταξίδι που περάσαμε μαζί».

Η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου υποδύεται τη «Σοφία» στο «Maestro», την οποία περιγράφει ως μία γυναίκα που έχει εγκλωβιστεί σε μια ζωή που δεν επιθυμεί. «Καλύπτει διάφορες ανομίες, εκ των οποίων και μερικές του συζύγου της, ενώ είναι ερωτευμένη και με άλλον άντρα, τον Μιχάλη, τον οποίο υποδύεται ο Αντίνοος Αλμπάνης. Συμβιβάζεται και προσπαθεί να σπάσει τα δεσμά της με όποιον τρόπο μπορεί», προσθέτει.

Ο Φάνης Μουρατίδης υποδύεται τον «Φάνη», έναν άνθρωπο που ξεκίνησε έχοντας όραμα, καλές προθέσεις. «Είμαι υποψήφιος δήμαρχος και χορηγός των πολιτισμικών και φέρνω τον Ορέστη για να ξεκινήσει ξανά το φεστιβάλ μουσικής στο νησί», αναφέρει.

Για τη συνεργασία του με την Χαρούλα Αλεξίου, που υποδύεται την πεθερά του, δηλώνει πολύ τυχερός. «Η εφηβεία μου έχει συνδυαστεί με την Χαρούλα. Είναι τα πρώτα τραγούδια που μαθαίνω να χορεύω, όλες οι αναφορές μου είναι από εκείνη την εποχή. Με συγκινεί ακόμη». Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην πρώτη τους συνάντηση: «Προσπάθησα να κρατηθώ στο ύψος των περιστάσεων. Ήταν τρομερά συγκινητικό. Ήθελα να την απολαύσω. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ», τόνισε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnkmn9bbkhd5)

Η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου αποκάλυψε πως κάθε φορά που βλέπει σκηνές από τη σειρά ζωγραφίζεται ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της. «Έχουμε περάσει πολύ ωραία. Ξέρω ότι ίσως ακουστεί γραφικό, αλλά αυτό βιώσαμε σε όλα τα επίπεδα. Κάθε φορά που βλέπουμε σκηνές είναι σαν ένα reunion», συμπλήρωσε.

Κλείσιμο
Σχετικά με τη δική της επαφή με την Χαρούλα Αλεξίου είπε πως είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν, ωστόσο είναι «τόσο υπέροχο να τη συναντάς ξανά, να ακούς τη φωνή της και να είσαι στην περιοχή της αύρας αυτής της γυναίκας».

Για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, δήλωσε: «Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει συνέχεια. Για αυτό και όλη η υπόλοιπη ομάδα μπορεί να ζει υπέροχα εντός και εκτός γυρισμάτων. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει τι θέλει αλλά δεν είναι αυστηρός. Σου αφήνει όλες τις ελευθερίες σου. Είναι πολύ γενναιόδωρος».

Ο Φάνης Μουρατίδης πρόσθεσε με τη σειρά του: «Έχει μια πολύ καθαρή στοχοπροσήλωση και τον τρόπο να κάνει τους συνεργάτες του να μπουν σε αυτό το όραμα. Να πετύχουν τον στόχο. Όλα ξεκινούν από εκείνον. Αν ο άνθρωπος που ηγείται μιας δουλειάς έχει τη συμπεριφορά, τον πολιτισμό, την αγάπη προς τους συνεργάτες του και το νοιάξιμο, όπως ο Χριστόφορος, το κλίμα θα είναι αυτό».


Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης: «Είμαι σοκαρισμένη από αυτά που ανακάλυψα» λέει η θεία του κοριτσιού

Τέλος στις συνδικαλιστικές άδειες των εκπαιδευτικών βάζει η Κεραμέως

Πούτιν και Ερντογάν τα λένε στο Καζακστάν - «Η Τουρκία, η ασφαλέστερη οδός μεταφοράς αερίου στην ΕΕ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης