Αυτή η νύχτα μένει: Ηλιάνα Μαυρομάτη και Ελένη Ρουσσινού μιλούν για τους ρόλους τους στη σειρά

Αυτή η νύχτα μένει: Ηλιάνα Μαυρομάτη και Ελένη Ρουσσινού μιλούν για τους ρόλους τους στη σειρά

Δείτε τις συνεντεύξεις των δύο πρωταγωνιστριών

Afri_i_Nyxta_menei
Η Ηλιάνα Μαυρομάτη και η Ελένη Ρουσσινού βρέθηκαν καλεσμένες σε πρωινές εκπομπές του Alpha και μίλησαν για τη νέα δραματική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που έκανε πρεμιέρα χθες, 11 Οκτωβρίου, το βράδυ.

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Happy Day στον Alpha» σχολίασε τη χθεσινοβραδινή πρεμιέρα και το μεγάλο ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού: «Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί, περιμένω να πάρω και αντιδράσεις από τους δικούς μου, τον κόσμο και μέσα στο ρυθμό της δουλειάς τον τόσο εντατικό δεν έχω προλάβει να καταλάβω. Δέχτηκα πολύ θετικά και ενθαρρυντικά μηνύματα».

Όσον αφορά στον ρόλο της: «Η Ζέτα είναι ένα κορίτσι που δεν ανήκει σε αυτό τον κόσμο, έρχεται από τελείως διαφορετικό background, από μία μεσοαστική οικογένεια, η μουσική της παιδεία είναι διαφορετική. Ξεκίνησε να τραγουδά σε μπουάτ και τελικά, μέσα από μια ερωτική σχέση της, βρέθηκε να τραγουδά στα μπουζούκια. Έχει βρεθεί στο Αγρίνιο για να διεκδικήσει ξανά τη ζωή της, ουσιαστικά. Οπότε της είναι αρκετά ανοίκειο αυτό το περιβάλλον προσπαθεί να ενταχθεί μέσα σε αυτό για να μπορέσει να βγάλει κάποια χρήματα αλλά δεν της είναι αυτονόητα όλα αυτά. Αρχίζει σιγά σιγά και εγκληματίζεται στο χώρο του «Ονείρου», αρχίζει να γνωρίζει καλύτερα τις δυναμικές των ανθρώπων, έρχεται πιο κοντά με τον Στρατή. Θα υπάρξει μια κάπως δυσάρεστη εξέλιξη που την τρομάζει και που την εκθέτει».

Τέλος η Ηλιάνα Μαυρομάτη μίλησε για τους γονείς της, τη δημοσιότητα, την αγάπη της για τη Φυσική που είχε ξεκινήσει να σπουδάζει, και το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cniwcsa8cp8x)

Κλείσιμο
Επιπλέον η Ελένη Ρουσσινού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Μιλώντας για τον ρόλο της: «Εμφανίζομαι ως Μαρίνα, ως flash back, στις μνήμες των ηρώων. Είναι μια γυναίκα καλλιεργημένη, μορφωμένη, παρόλα αυτά επειδή χρεωκόπησε η οικογένειά της αναγκάστηκε να παντρευτεί έναν φέρελπι νέο, τον μετέπειτα δήμαρχο ακολουθώντας τις συμβάσεις. Όμως δεν άντεξε, τους τελευταίους μήνες δεν ήταν πιστή στο γάμο της. Ήταν πάντα ερωτευμένη με τον Στρατή και πάντα τον περίμενε».

Μιλώντας για τον ρόλο της στη σειρά: «Στην αρχή είχα την ελπίδα ότι ο ρόλος θα είχε σχέση με τα μπουζούκια γιατί δεν θα το περίμενε κανείς για μένα, θα ήταν εντελώς κόντρα. Ο ρόλος της Μαρίνας είναι πιο κοντά στα δικά μου μέτρα, τις δικές μου ποιότητες ως Ελένη, ένιωσα μεγαλύτερη ασφάλεια. Κι επειδή δεν έχω ξανακάνει τηλεόραση, ένιωσα ότι ήταν πιο ασφαλές για μένα από το να κάνω κάτι πολύ εξατραβαγκάντ».

«Πολύ συχνά στη ζωή μου έχω υπάρξει σωστή, καλό παιδί, καλή σε όλα χωρίς να ακολουθώ ίσως την αναρχία που έχω μέσα μου. Κάποια στιγμή όμως επειδή και η Μαρίνα τόλμησε να κάνει αυτό που η καρδιά της επιθυμούσε νομίζω ότι αυτό το στοιχείο του ρόλου είναι που με ιντριγκάρει ότι τόλμησε» συμπλήρωσε.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην πορεία της: «Δεν έχω μεγάλη καριέρα, έχω κάνει λίγα πράγματα και καλά. Δεν είμαι η περίπτωση ηθοποιού που κάνει πολλά πράγματα, παίρνω πολύ μεγάλες αποστάσεις από τη δουλειά μου. Οι δουλειές που έχω κάνει έχουν βραβευθεί. Δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερα φιλόδοξη, είμαι πολύ ευτυχισμένη με τις πιο χαμηλών τόνων επιλογές μου».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnizm46mfrg1)


Ειδήσεις σήμερα:

Συντάξεις: Διπλές αυξήσεις σε 1,3 εκατ. συνταξιούχους - Eνας στους δύο θα δει τουλάχιστον μία επιπλέον σύνταξη

Θάνος Πλεύρης: Αποκτήνωση ο ναζιστικός χαιρετισμός του πατέρα μου στο δικαστήριο μπροστά στη Μάγδα Φύσσα

Κολωνός: Ερευνάται εάν κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντος της 12χρονης γνώριζε τον εφιάλτη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης