Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Δείτε πώς αποκάλυψε ότι είναι bisexual

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Δείτε πώς αποκάλυψε ότι είναι bisexual

To μοντέλο είχε πει πως «ποτέ δεν θα έβαζε ταμπέλα στον εαυτό της» σχετικά με τον σεξουαλικό της προσανατολισμό

emily6
H Έμιλι Ραταϊκόφσκι έχει τον τρόπο να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης άλλοτε με τα επαγγελματικά της και άλλοτε με την προσωπική της ζωή. Αυτή τη φορά η πρόσφατα χωρισμένη Έμιλι μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok αποφάσισε να μιλήσει για τη σεξουαλικότητά της.

Το 31χρονο μοντέλο βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να «μιλήσει» για τον σεξουαλικό της προσανατολισμό. Αποκάλυψε πως είναι bisexual δημοσιεύοντας ένα βίντεο άλλου χρήστη. Πιο συγκειμένα στο βίντεο μια γυναίκα ρωταέι μια άλλη: «Είσαι bisexual, έχεις έναν πράσινο βελούδινο καναπέ;».

Στην ανάρτηση, η χρήστης που δέχεται την ερώτηση δείχνει τον πράσινο βελούδινο καναπέ της, κάτι που πολλοί πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνει ότι είναι bisexual. 

Η Ραταϊκόφσκι, από την πλευρά της, έκανε reshared το βίντεο και χωρίς να πει λέξη έδειξε τον δικό της πρασινωπό βελούδινο καναπέ πριν χαμογελάσει στην κάμερα και ρίξει μια πονηρή ματιά.



Κλείσιμο
«Τόσες πολλές διάσημες γυναίκες βγαίνουν και απλά το λατρεύω», απάντησε ένας follower του TikTok.

Ένας άλλος σχολίασε: «Είμαι τόσο περήφανη για σένα και για σένα».

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι σε συνέντευξή της στο Cosmopolitan το 2016 είχε πει ότι «ποτέ δεν θα έβαζε ταμπέλα στον εαυτό της». «Αγαπάς αυτόν που αγαπάς. Μαύρο, άσπρο, πουά, αυτό έλεγε πάντα ο μπαμπάς μου», είχε πει χαρακτηριστικά.

Το φηολογούμενο ειδύλλιο με τον Μπραντ Πιτ
Το βίντεο της Έμιλι Ραταϊκόφσκι ήρθε στο φως λίγες εβδομάδες αφότου το «Us Weekly» επιβεβαίωσε ότι «κάτι τρέχει» με τον Μπραντ Πιτ.

«Ο Μπραντ και η Έμιλι κάνουν παρέα ως φίλοι», δήλωσε αποκλειστικά μια πηγή στο Us στις 27 Σεπτεμβρίου, σημειώνοντας ότι η σχέση τους είναι «σε πολύ πρώιμο στάδιο» αυτή τη στιγμή.

Emily_Brant


«Αλλά συμπαθούν ο ένας τον άλλον και είναι ενθουσιασμένοι να δουν πού θα πάνε τα πράγματα», πρόσθεσε η πηγή.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, μια άλλη πηγή δήλωσε στο Us ότι ο 58χρονος πρωταγωνιστής του «Fight Club» και η ηθοποιός του «Gone Girl» «έχουν βγει μερικά ραντεβού και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου».

Σύμφωνα με την πηγή, ο Πιτ «παίζει το παιχνίδι εδώ και καιρό» και «θέλει τον χρόνο του πριν δεσμευτεί σε κάτι σοβαρό», παρά το γεγονός ότι περνάει χρόνο με τη Ραταϊκόφσκι.

Η συγγραφέας του «My Body», από την πλευρά της, εξακολουθεί να απολαμβάνει την εργένικη ζωή μετά το διαζύγιό της από τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ στις 8 Σεπτεμβρίου.

Το εν διαστάσει ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Φεβρουάριο του 2018, μόλις λίγες εβδομάδες αφότου δημοσιοποίησε το ειδύλλιό του. Ο γιος τους Σιλβέστερ γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2021. Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, οι φήμες περί χωρισμού βγήκαν στο φως αφού η ηθοποιός του εθεάθη χωρίς τη βέρα της τον Ιούνιο.

Το Us επιβεβαίωσε τον Ιούλιο ότι οι δυο τους είχαν χωρίσει μετά από τέσσερα χρόνια γάμου.

Ειδήσεις σήμερα:

ΝΔ: Ο Μητσοτάκης βγαίνει ξανά για περιοδείες - Πρόβα τελικής ευθείας με στόχο αυτοδυναμία


Πόλεμος στην Ουκρανία: Συνεδριάζουν για αντίμετρα στους βομβαρδισμούς Πούτιν οι G7


Καιρός: Επικίνδυνα φαινόμενα με ισχυρές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης