Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Κατερίνα Στικούδη: «Δεν τσακωθήκαμε, αλλά δεν υπήρξαμε και ποτέ φίλες»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Κατερίνα Στικούδη: «Δεν τσακωθήκαμε, αλλά δεν υπήρξαμε και ποτέ φίλες»

Όσα δήλωσε για τη φημολογούμενη κόντρα τους και την πρεμιέρα του J2US

panagiotarou-stikoudi
Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα συνάντησαν σε βραδινή τους έξοδο οι τηλεοπτικές κάμερες και το ζευγάρι παραχώρησε ορισμένες δηλώσεις.

Μεταξύ άλλων, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφέρθηκε στο J2US και τη φημολογούμενη κόντρα της με την Κατερίνα Στικούδη. Το απόσπασμα από τις δηλώσεις της προβλήθηκε στο «Happy Day».

«Το J2US μου φάνηκε υπέροχο, πήγαν περίφημα απ' ό,τι είδα. Τα σχόλια της Κατερίνας Στικούδη δεν τα είδα, γιατί κάναμε μετακόμιση και το έβλεπα αποσπασματικά», είπε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnitvpy052r5)

Στη συνέχεια, θέλησε να ξεκαθαρίσει τι τρέχει στην πραγματικότητα με την παρουσιάστρια των backstage του σόου. «Δεν τσακωθήκαμε ποτέ με την Κατερίνα, δεν ξέρω πώς βγήκε όλο αυτό προς τα έξω. Ποτέ δεν κάναμε παρέα για να τα πούμε. Μιλάμε τυπικά», ξεκαθάρισε.

«Δεν της έστειλα ευχές για καλή επιτυχία, αλλά δεν θα το έκανα ποτέ έτσι κι αλλιώς, γιατί δεν υπήρξαμε φίλες ποτέ», συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του ο Στάθης Σχίζας, που βρισκόταν δίπλα της, ανέφερε πως δεν είδε την Κατερίνα Στικούδη να μιλάει άσχημα για την αγαπημένη του.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης