Μυρτώ Αλικάκη για τον ρόλο της στο «Μαύρο Ρόδο»: «Η Κασσιανή είναι η κακιά του μοναστηριού»

Μυρτώ Αλικάκη για τον ρόλο της στο «Μαύρο Ρόδο»: «Η Κασσιανή είναι η κακιά του μοναστηριού»

Οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στο «Μαύρο Ρόδο» μίλησαν για τους ρόλους τους στη σειρά και τις εξελίξεις 

myrto-alikaki-mavro-rodo
Το «MEGA Καλημέρα» «τρύπωσε» στα γυρίσματα της μεγάλης παραγωγής του MEGA, που έχει κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό, και συνάντησε τους πρωταγωνιστές, οι οποίοι έκαναν αποκαλύψεις για όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Η Μυρτώ Αλικάκη ανέφερε για τον ρόλο της στο «Μαύρο Ρόδο»: «Tο θέμα της σειράς είναι πολύ ενδιαφέρον, γιατί πραγματεύεται το θέμα της πίστης. H δυσκολία του ρόλου ήταν να βρούμε τον χαρακτήρα. Η Κασσιανή είναι καλόγρια, είναι όμως ένα πρόσωπο που δεν έχει ξεδιπλώσει ακόμα τα στοιχεία του χαρακτήρα της. Είναι η κακιά του μοναστηριού».

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, που υποδύεται τη μοναχή Ελισάβετ, δήλωσε: «Έχω δει τα 2 πρώτα επεισόδια με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη και φίλους. Η Ελισάβετ κλαίει πάρα πολύ και τώρα με βλέπεις με τα μάτια μου κόκκινα, μου έχει μείνει έντονα αυτό».

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο Πέτρος Καστρινός που πολιορκεί τη Μοναχή Ελισάβετ, υπογράμμισε για την απήχηση της σειράς: «Είναι πολύ ωραίο που ανταποκρίνεται το κοινό. Είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα. Στους δικούς μου ανθρώπους άρεσε πολύ η δουλειά μας στη σειρά».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cni2jpnluedl)

Η Ευθαλία Παπακώστα ρωτήθηκε αν έχει κοινά στοιχεία με τον ρόλο της, εκείνον της Όλγας: «Δεν έχω πάρα πολλά κοινά στοιχεία με την Όλγα, είναι πάρα πολύ πονηρή και διεκδικητική». Παραδέχτηκε όμως ότι θα υπέκυπτε και εκείνη σε μια απαγορευμένη αγάπη.

Για τον Γεράσιμο, τον ρόλο που υποδύεται ο Νίκος Κούκας, αποκάλυψε ότι η σχέση του με τη μοναχή Ελισάβετ είναι ξεχωριστή: «Υπάρχει πολύ βαθιά αγάπη που συνδέει τον Γεράσιμο με τη μοναχή Ελισάβετ».

Τέλος, ο Λεωνίδας Μαράκης, ο «κοινοτάρχης» του «Μαύρου Ρόδου», μας πρετοίμασε για τις εξελίξεις στη σειρά: «Ο ρόλος μου μπλέκει πολύ τα πράγματα, γιατί στο μυαλό του έχει μόνο το κέρδος. Ο έρωτας του Πέτρου με την Ελισάβετ θα απασχολήσει πολύ το χωριό και εμένα, θα τον χρησιμοποιήσω με κακό τρόπο». Συμπλήρωσε μάλιστα ότι τα σχόλια που ακούει από τον κόσμο μέχρι τώρα είναι πολύ θετικά.



Ειδήσεις σήμερα:

Δανία: «Επίθεση» του πρίγκιπα Ιωακείμ στη βασίλισσα μετά την αφαίρεση των τίτλων από τα παιδιά του

Σήμερα η φιέστα Πούτιν για την προσάρτηση: «Επικίνδυνη κλιμάκωση» βλέπει ο ΟΗΕ

Love Island: Ο... εισβολέας φίλος της Ηλιάνας, το μήνυμα που άναψε φωτιές και το «πάρτι» στο Twitter – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης