H Ελένη Μενεγάκη ήταν καλεσμένη στην πρώτη εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη«Fishy» που έκανε πρεμιέρα σήμερα στο Mega. Η παρουσιάστρια αφού πήγε για ψάρεμα με τον ηθοποιό, το βράδυ απόλαυσαν την ψαριά τους σε ένα πολύ όμορφο και ήρεμο δείπνο.
Ο ηθοποιός που στο «Fishy» εκτελεί χρέη παρουσιαστή και με αφορμή το concept της εκπομπής που έχει να κάνει με τη θάλασσα και τα ψάρια βρήκε την ευκαιρία να ρωτήσει την Ελένη Μενεγάκη για την περίφημη απορία που είχε εκφράσει χρόνια πριν στην εκπομπή της για τον λούτσο.
«Αυτό το ψάρι δεν το ήξερα μέχρι τη μέρα που το μαγείρεψε η κυρία Βέφα στην εκπομπή. Που να το ξέρω κι εγώ τότε 25-26 χρονών; Ούτε είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία όταν το μαγείρεψε απλά είχα κάνει εκείνη την ερώτηση. Μου φάνηκε αστείο… Όταν ήρθε καλεσμένος ο Θέμος μετά από τρεις εβδομάδες, ήρθε φέρνοντας μια σακούλα με έναν λούτσο και μου είπε, “να τος Ελένη, αυτός είναι αυτός που αναρωτιόσουν. Αυτός είναι” και ξεκαρδίστηκα, Ακόμα και σήμερα γελάω με οτιδήποτε μου κάνει λίγο πιο…. πειραγμένο. Τότε; Τότε νομίζω μίλαγε μόνος του στην εκπομπή. Εγώ πρέπει να του έκανα μισή ερώτηση. Και έμεινε. Ακόμα και σήμερα», είπε γελώντας η Ελένη Μενεγάκη.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.