Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Έντονη κριτική στον σύζυγό της - «Πρώτα βοήθησε τη γυναίκα σου και μετά το Ιράν»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Έντονη κριτική στον σύζυγό της - «Πρώτα βοήθησε τη γυναίκα σου και μετά το Ιράν»

Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο, όπου εκφράζει τη στήριξή του στο Ιράν - «Υποστηρίζεις το Ιράν και την ίδια ώρα η γυναίκα σου δείχνει το σώμα της γυμνό στην παραλία» γράφουν οι χρήστες στα σχόλια

britney-spears__1_
Έντονη κριτική δέχεται ο Σαμ Ασγκάρι από τους θαυμαστές της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Ο Ιρανός ηθοποιός τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύει υλικό στα social media σχετικά με τον αγώνα για τα δικαιώματα των γυναικών στη χώρα του. Την ίδια στιγμή, η σύζυγός του αναρτά γυμνές φωτογραφίες και βίντεο που κυλιέται στην άμμο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το κοινό της Μπρίτνεϊ, που πολλές φορές έχει κάνει αναφορές στον σύζυγό της, κατηγορώντας τον ότι δεν της δίνει την απαιτούμενη προσοχή, αντέδρασε.



Σε σχόλια κάτω από τις δημοσιεύσεις του στο Instagram οι θαυμαστές της ποπ σταρ τον ρωτούν γιατί δεν προσπαθεί να τη βοηθήσει, ενώ βλέπει πως η ψυχολογική της κατάσταση δεν είναι σταθερή και του επισημαίνουν «να κοιτάξει πρώτα τη γυναίκα του και μετά να κάνει ότι ανησυχεί για τις υπόλοιπες».

«Κατανοώ απόλυτα τη συμπόνια σου για το Ιράν και τις γυναίκες εκεί, όμως βοήθησε πρώτα τη γυναίκα σου. Έχεις δει τις φωτογραφίες της;», «Εμφανίζεται γυμνή σε όλο το Instagram», «Υποστηρίζεις το Ιράν και την ίδια ώρα η γυναίκα σου δείχνει το σώμα της γυμνό στην παραλία», «Πρώτα βοήθησε τη γυναίκα σου και μετά το Ιράν», ήταν μόνο λίγα από τα σχόλια που δέχεται τις τελευταίες ώρες ο Σαμ Ασγκάρι.

1sam
AA
sam23
SAM54


Πρόσφατα, είχε τοποθετηθεί σχετικά με τα στιγμιότυπα που δημοσιεύει η Μπρίτνεϊ, σχολιάζοντας πως «είναι απλώς μια έκφραση της ελευθερίας, της μετά την ασφυκτική 13χρονη συντηρητική της ζωή».

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης