Το μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης κάνει πρεμιέρα και μία από τις μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς αποκαλύπτεται: Ο μοναδικός Βασίλης Καρράςθα είναι εκεί!
Η αγωνία χτυπάει κόκκινο για όσες επιπλέον εκπλήξεις μας επιφυλάσσει το «Just the 2 of Us»και ο απόλυτος showman Νίκος Κοκλώνης:
Αναπάντεχα ζευγάρια αποκαλύπτονται στην πρεμιέρα και βάζουν φωτιά στην εντυπωσιακή – διεθνών προδιαγραφών – μουσική σκηνή!
Ο τέταρτος κριτής παίρνει τη θέση του δίπλα στη Βίκυ Σταυροπούλου, τη Δέσποινα Βανδή, και τον Σταμάτη Φασουλή!
Το μόνο σίγουρο είναι ότι από το Σάββατο 8 Οκτωβρίου η διασκέδαση έχει όνομα: «Just the 2 of Us»
Παίζει πάρτι εδώ στο «Just», είσαι καλεσμένος, πες μου που αλλού θα πας;
Δείτε το τρέιλερ:
Κλείσιμο
«Just the 2 of Us»
Πρεμιέρα Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 20:00 στον Alpha!
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.