Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Δεν ψάχνω πλέον τον πρίγκιπα, τον βρήκα και είμαι μία χαρά»

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Δεν ψάχνω πλέον τον πρίγκιπα, τον βρήκα και είμαι μία χαρά»

Ενώ η ηθοποιός αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να βρεθεί και στην τηλεπαρουσίαση 

Palaiologou
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο παρουσίασης μιας τηλεοπτικής εκπομπής, στον έρωτα και στην εποχή που πρωταγωνιστούσε στη «Λάμψη».

Η ηθοποιός ξεκινώντας τις δηλώσεις της μίλησε για τα επαγγελματικά της και για το μιούζικαλ που συμμετέχει: «Βρισκόμαστε στη σχολή χορού του Θοδωρή Πάνα που είναι χορογράφος στο μιούζικαλ «Γεια» στο οποίο συμμετέχω. Το «γεια» είναι ένα θεατρικό μιούζικαλ, που ντύνεται με όλα τα γνωστά τραγούδια του Φοίβου από το άλμπουμ «Γεια» της Δέσποινας Βανδή. Δεν γνωρίζω αν είχαν συζητήσει με τη Δέσποινα Βανδή, για να παίξει σε αυτό το μιούζικαλ».

«Η ιστορία είναι βασισμένη στο μύθο της «Σταχτοπούτας». Εγώ υποδύομαι τη βασίλισσα και η Αλέκα Κανελλίδου τη βασιλομήτωρ. Από μικρή έχω έρωτα με την Αλέκα Κανελλίδου, γιατί και ο μπαμπάς μου ήταν μεγάλος θαυμαστής της. Έχω όλα τα cd της. Δεν ψάχνω πλέον τον πρίγκιπα. Τον βρήκα και είμαι μία χαρά» συμπλήρωσε σχετικά με την πλοκή του μιούζικαλ.

Μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στη «Λάμψη»: «Όταν έπαιξα στη «Λάμψη» ήμουν πρωτοεμφανιζόμενη. Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί τότε. Είχα μόλις βγει από τη σχολή, έπαιζα σε ένα σίριαλ που έκανε 70% τηλεθέαση και έβγαλα εξαιρετικά χρήματα. Το κλίμα στη σειρά «Λάμψη» ήταν πάρα πολύ κάλο. Τουλάχιστον αυτό που βίωσα εγώ. Ο Νίκος Φώσκολος ήταν λίγο "μπαμπάς". Ήταν αυστηρός, άλλα κυρίως με τον εαυτό του. Πολλές φορές όμως μας επιβράβευε».

Για τους «Δύο Ξένους» υπογράμμισε ότι: «Θυμάμαι την Ντίνα Κώνστα όταν ερχόταν το πρωί στα γυρίσματα που δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είχαμε σαν εικόνα για την «Ντένη Μαρκορά». Μέσα σε μία ώρα είχε μεταμορφωθεί εντελώς και είχε γίνει ένας άλλος άνθρωπος. Έχω μέσα στην καρδία μου τον Νίκο Σεργιανόπουλο. Θα ήθελα να κάνω πράγματα στην τηλεόραση που να μην είναι κοντά στην εμφάνιση μου. Δηλαδή να μην παίζω την όμορφη, την πλούσια».

«Πέρυσι είχα υποδυθεί μία «χαροκαμένη» μάνα και το ευχαριστήθηκα πολύ. Ήταν δύσκολος ρόλος άλλα μου άρεσε που «τσαλακώθηκα» τόσο πολύ» αποκάλυψε.

Κλείσιμο
Όσον αφορά στη μητρότητα: «Είμαι 54 ετών. Θεωρώ ότι αν κάποιος αποφασίσει να κάνει παιδιά η να υιοθετήσει, καλύτερα να είναι σε μικρότερη ηλικία. Θα ήθελα να παρουσιάσω κάποια εκπομπή. Πιστεύω ότι θα τα κατάφερνα».

Τέλος, μιλώντας για το ενδεχόμενο της τηλεπαρουσίασης ανέφερε πως: «Τηλεοπτικά θα ήθελα να κάνω κάτι κοντά σε έμενα. Ένα γυναικείο μαγκαζίνο η ένα μουσικό παιχνίδι για παράδειγμα».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cndur5fm4j3d)

Ειδήσεις σήμερα:

«Λειτούργησαν συνδυαστικά κούραση, αϋπνία, πίεση και ζέστη», λέει η Νόνη Δούνια για τη λιποθυμία της στη Βουλή

Μηνύσεις και αγωγές από τον Κούγια σε ιατροδικαστές που παρουσιάστηκαν ως τεχνικοί σύμβουλοι της Πισπιρίγκου

Στροφή της Κομισιόν - Προς προσωρινό πλαφόν στις τιμές του φυσικού αερίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης