Έιντριεν Μπρόντι για το «Blonde»: «Η ταινία αυτή ήταν μια εμπειρία τραυματική»

Έιντριεν Μπρόντι για το «Blonde»: «Η ταινία αυτή ήταν μια εμπειρία τραυματική»

Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον τρίτο σύζυγο της Μονρόε, Άρθουρ Μίλερ στην ταινία, μίλησε για την εμπειρία του και τη ζωή της εμβληματικής σταρ 

brody-blonde_2
Το κοινό που παρακολούθησε την ταινία «Blonde» του Netflix φαίνεται πως έχει διχαστεί, με τους μισούς να κάνουν λόγο για ένα «κινηματογραφικό διαμάντι» και άλλοι να μιλούν για... «υπερβολικές» ερμηνείες.

Πιο συγκεκριμένα, η Άνα ντε Άρμας έχει δεχτεί πληθώρα σχολίων, με το κοινό να κατακρίνει από τη μια μεριά τον τρόπο που υποδύεται τη Μέριλιν Μονρόε και από την άλλη, τον Άντριου Ντόμινικ για την «ακραία και σκληρή» σκηνοθεσία του.

Ο Έιντριεν Μπρόντι, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον τρίτο σύζυγο της αείμνηστης σταρ, Άρθουρ Μίλερ αποφάσισε να απαντήσει σε αυτά τα σχόλια και πρώτα από όλα, χαρακτήρισε τον Ντόμινικ «όμορφα γενναίο» που κατάφερε να αντιμετωπίσει κατ' αυτόν τον τρόπο ένα τέτοιο σενάριο και μια τόσο τραυματική ιστορία.

«Νομίζω πως αφού μπαίνουμε στη διαδικασία να κρίνουμε, πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε ότι η ταινία αυτή ήταν μια εμπειρία τραυματική. Είσαι μέσα της. Ακολουθείς το ταξίδι της, τις λαχτάρες της, την απομόνωσή της. Όλη τη λατρεία γύρω από το πρόσωπό της», είπε ο Μπρόντι στο Hollywood Reporter.

«Είναι γενναίο εγχείρημα και μάλλον, χρειάζεται λίγος χρόνος για να το αφομοιώσει το κοινό. Και νομίζω ότι έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την εικόνα που είχε το κοινό για τη ζωή της», συμπλήρωσε.

Όπως εξήγησε παρακάτω, μπορεί κανείς να νομίζει πως πρόκειται για μια «ακραία απεικόνιση της ζωής της», όμως πρέπει να αντιληφθεί τη διαφορά που είχε η πραγματική της ζωή από αυτό που έδειχνε προς τα έξω.

Κλείσιμο
BLONDE | Official Trailer | Netflix

«Δεν υπήρχε μόνο φήμη και δόξα. Ήταν η πιο εμβληματική ηθοποιός του Χόλιγουντ. Όμως, ένιωθε τεράστια μοναξιά. Ένα κενό. Πρέπει να φανεί η ψυχική αναταραχή και η κακοποίηση που βίωνε», τονίζει ο ηθοποιός.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Δανία: «Επίθεση» του πρίγκιπα Ιωακείμ στη βασίλισσα μετά την αφαίρεση των τίτλων από τα παιδιά του

Σήμερα η φιέστα Πούτιν για την προσάρτηση: «Επικίνδυνη κλιμάκωση» βλέπει ο ΟΗΕ

Love Island: Ο... εισβολέας φίλος της Ηλιάνας, το μήνυμα που άναψε φωτιές και το «πάρτι» στο Twitter – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης