Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Ο «Λουκ Σκαϊγουόκερ» συνεργάζεται με τον Ουκρανό Πρόεδρο για την αγορά drones

Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Ο «Λουκ Σκαϊγουόκερ» συνεργάζεται με τον Ουκρανό Πρόεδρο για την αγορά drones

Πρεσβευτές της πρωτοβουλίας έχουν οριστεί επίσης, το συγκρότημα Imagine Dragons και οι ηθοποιοί Λιβ Σράιμπερ και Μπάρμπρα Στρέιζαντ

Star_Wars_
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι «επιστράτευσε» τον ηθοποιό που υποδύεται τον «Λουκ Σκαϊγουόκερ» στη δημοφιλή κινηματογραφική σειρά «Star Wars», τον Μαρκ Χάμιλ, για να βοηθήσει στη συγκέντρωση κεφαλαίων για τη στρατιωτική προσπάθεια της χώρας του κατά της εισβολής της Ρώσων.

Ο Μαρκ Χάμιλ έχει οριστεί πρεσβευτής της πλατφόρμας, UNITED24, η οποία έχει επωμιστεί με την συγκέντρωση κεφαλαίων για τον αγώνα της Ουκρανίας. Πιο συγκεκριμένα, ο Χάμιλ θα βοηθήσει στη συγκέντρωση κονδυλίων με στόχο στην αγορά drones για τον ουκρανικό στρατό.

Η ανακήρυξη του ηθοποιού του «Star Wars» σε πρεσβευτή της UNITED24, πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συζήτησης των Χάμιλ και Ζελένσκι. Το στρατιωτικό πρόγραμμα στοχεύει στην αγορά νέων drones και στην επισκευή και αντικατάσταση των παλαιότερων, με κάθε νέο μοντέλο να φέρει το όνομα ενός δωρητή, σύμφωνα με το THR.

Πρεσβευτές της πρωτοβουλίας έχουν οριστεί επίσης το συγκρότημα Imagine Dragons και οι ηθοποιοί Λιβ Σράιμπερ και Μπάρμπρα Στρέιζαντ.
«Το φως θα κερδίσει το σκοτάδι. Πιστεύω σε αυτό, ο λαός μας έχει εμπιστοσύνη σε αυτό. Σας ευχαριστούμε που αναλάβατε αυτή τη δύσκολη αποστολή να είστε ο πρώτος πρεσβευτής που θα βοηθήσει την Ουκρανία να συγκεντρώσει κεφάλαια για τα στρατιωτικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη που θα υποστηρίξουν τους υπερασπιστές μας. Είναι πραγματικά σημαντικό!» δήλωσε ο Ζελένσκι.

«Γνωρίζω με βεβαιότητα ότι οι Ουκρανοί χρειάζονται drones για να προστατεύσουν τη γη τους, την ελευθερία τους και τις αξίες ολόκληρου του δημοκρατικού κόσμου» είπε ο Χάμιλ. «Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να ενωθούμε όλοι και να βοηθήσουμε την Ουκρανία να σταθεί όρθια σε αυτόν τον πόλεμο με την αυτοκρατορία του κακού» συμπλήρωσε ο Πρόεδρος της Ουκρανίας.


Ειδήσεις σήμερα:

Δανία: «Επίθεση» του πρίγκιπα Ιωακείμ στη βασίλισσα μετά την αφαίρεση των τίτλων από τα παιδιά του

Σήμερα η φιέστα Πούτιν για την προσάρτηση: «Επικίνδυνη κλιμάκωση» βλέπει ο ΟΗΕ

Love Island: Ο... εισβολέας φίλος της Ηλιάνας, το μήνυμα που άναψε φωτιές και το «πάρτι» στο Twitter – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης