Θάνος Πετρέλης: Υπάρχει φλερτ και στα social media και στη δουλειά, όλα είναι μέρος του επαγγέλματος

Θάνος Πετρέλης: Υπάρχει φλερτ και στα social media και στη δουλειά, όλα είναι μέρος του επαγγέλματος

Ο τραγουδιστής μίλησε για την πορεία του στο τραγούδι, τη στήριξη της γυναίκας του, αλλά και το φλερτ που δέχεται στα social media

petrelis
Συνέντευξη παραχώρησε ο Θάνος Πετρέλης και αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός τραγουδιστής αρχικά, αναφέρθηκε στην πορεία του στον χώρο της μουσικής και μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τα μελλοντικά του σχέδια.

«Βρίσκομαι 25 χρόνια στον χώρο του τραγουδιού. Ο χαρακτήρας μου δεν έχει αλλάξει, το επιβεβαιώνουν αυτό και φίλοι ετών. Από τον χώρο δεν έχω πολλές φιλίες», είπε αρχικά.

«Όλα αυτά τα χρόνια έκανα πολλές επιτυχίες και είχα 10 χρόνια αποκλειστική συνεργασία με τον Φοίβο. Δεν είχα ποτέ την αγωνία του τι θα γίνει αύριο. Ήμουν 10 χρόνια στην πρώτη γραμμή και τώρα προσπαθώ να κρατηθώ σε ένα επίπεδο», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599v1wl82wi2dg, v-cn8tpzq2w3eh)

Όσο για τους επαγγελματικούς στόχους του μελλοντικά, είπε: «Δεν είναι στόχος μου να είμαι σε μεγάλο σχήμα. Έχω ως προτεραιότητα το εξωτερικό, γιατί οι συνθήκες είναι σχεδόν ίδιες με τα προηγούμενα χρόνια».

Ο Θάνος Πετρέλης αναφέρθηκε στη συνέχεια στα social media και εξήγησε τι τον ενοχλεί. «Με ενοχλεί που κάποιοι κρύβονται πίσω από ένα ανώνυμο προφίλ και στέλνουν προκλητικά και καυστικά μηνύματα. Υπάρχει φλερτ και στα social media και στη δουλειά, αλλά όλα είναι μέρος του επαγγέλματος», δήλωσε.

Κλείσιμο
Τέλος, μίλησε για τη γυναίκα του και τη στήριξή της στη μουσική του πορεία. «Η γυναίκα μου δεν με ζηλεύει. Έζησε την επιτυχία μου από το ξεκίνημά της, γιατί όταν με γνώρισε, δούλευα ακόμα στην οικοδομή. Όταν δούλευα στην οικοδομή, ονειρευόμουν το τραγούδι, αλλά μου φαινόταν τόσο δύσκολο, όσο το να πάω στο φεγγάρι. Με τις κόρες μου έχω την καλύτερη σχέση που θα μπορούσα να έχω. Δεν λείπει τίποτα από τη ζωή μου, νιώθω ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη Γη», σημείωσε κλείνοντας.




Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Νέος καβγάς on air στον ΣΚΑΪ - Τους παράτησαν οι παρουσιαστές

Ο κυκλώνας Ίαν χτυπά με μανία τη Φλόριντα: Eικόνες ασύλληπτης καταστροφής

Μια ανάσα από τα €400 ανά μεγαβατώρα η τιμή του ρεύματος στον «απόηχο» του Nord Stream
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης