Σασμός: Η Αργυρώ ενημερώνει τον Σταύρο για τη συνάντηση με τον Αστέρη

Σασμός: Η Αργυρώ ενημερώνει τον Σταύρο για τη συνάντηση με τον Αστέρη

Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Sasmos
Απόψε στις 21:00 πρόκειται να προβληθεί ένα ακόμη επεισόδιο του δεύτερου κύκλου του «Σασμού». Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές με την Αργυρώ να ενημερώνει τη Μαρίνα και τον Σταύρο για τη συνάντησή της με τον Αστέρη. 

Διαβάστε την περίληψη του αποψινού επεισοδίου
Ο Σταύρος ρωτάει τη Μαρίνα για ποιο λόγο δεν τον είχε ενημερώσει πως ο υποτιθέμενος φίλος του ήταν ο Αστέρης. Η Μαρίνα του εξήγησε πως δεν ήθελε να τους προκαλέσει αναστάτωση αλλά είχε μιλήσει με τον Αστέρη και της είχε δώσει τον λόγο του πως θα απομακρυνθεί από τις ζωές τους. Η Αργυρώ έρχεται και τους ενημερώνει πως συνάντησε τυχαία τον Αστέρη και της είπε πως η μητέρα του παραδόθηκε στην Αστυνομία, θέλοντας να γλυτώσει το Μαθιό, παραδεχόμενη πως αυτή σκότωσε τον Άγγελο. Ο Παύλος αποκαλύπτεται στην γιαγιά Ειρήνη και της εξηγεί γιατί εξαφανίστηκε όλα αυτά τα χρόνια. Ο Αστέρης έχει μια εκρηκτική συνάντηση με την Αργυρώ, η οποία θα επιδεινώσει την κατάσταση της υγείας του. Καθώς το νέο για την ομολογία της Καλλιόπης φτάνει από στόμα σε στόμα σε όλο το χωριό, η Μαρίνα προσπαθεί να βάλει φρένο στον θυμό της Αργυρώς. Την ίδια στιγμή η γιαγιά Ειρήνη φέρνει στο σπίτι το μεγάλο μυστικό. Είναι ώρα όλοι οι Βρουλάκηδες να μάθουν πως ο Παύλος ζει.

Δείτε το βίντεο 
Σασμός | Σεζόν 2 | Επεισόδιο 7 | Sneak Preview

Υπόθεση
Η ιστορία βασίζεται στη βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών από την Κρήτη -των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων-, η οποία αναζωπυρώνεται. Η νέα σεζόν βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Nέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι, ισχυρά διλήμματα.

Παίζουν: Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Μαρία Τζομπανάκη, Μαρία Πρωτόπαππα, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Δημήτρης Λάλος, Όλγα Δαμάνη, Στέλιος Μάινας, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Ευγενία Σαμαρά κ.ά.

Ειδήσεις σήμερα:


Βίντεο: Νέος καβγάς on air στον ΣΚΑΪ - Τους παράτησαν οι παρουσιαστές

Ο κυκλώνας Ίαν χτυπά με μανία τη Φλόριντα: Eικόνες ασύλληπτης καταστροφής

Μια ανάσα από τα €400 ανά μεγαβατώρα η τιμή του ρεύματος στον «απόηχο» του Nord Stream

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης