Χριστίνα Μπόμπα: «Ο Σάκης ήταν πολύ χαρούμενος που ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν στη βάφτιση»

Χριστίνα Μπόμπα: «Ο Σάκης ήταν πολύ χαρούμενος που ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν στη βάφτιση»

Η Instagrammer μίλησε για τη δεύτερη ευκαιρία που αποφάσισαν να δώσουν στη φιλία τους οι δύο άνδρες

bobma-tanimin-mavridis
Δηλώσεις παραχώρησε η Χριστίνα Μπόμπα και αναφέρθηκε στη βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών της με τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά και την παρουσία του Γιώργου Μαυρίδη σε αυτή.

Η γνωστή Instagrammer μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, είπε για το μυστήριο της βάφτισης: «Επιλέξαμε ένα ελληνικό νησί για τη βάφτιση των παιδιών μας, όπως κάναμε και στον γάμο μας».

Στη συνέχεια, απέκλεισε στο ενδεχόμενο να τη δούμε κάπου τηλεοπτικά μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Glomex Player(40599v1wl82wi2dg, v-cn7vfxs9knq9)

Τέλος, αναφέρθηκε στην παρουσία του Γιώργου Μαυρίδη στη βάφτιση, μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τη ζωή του Σάκη Τανιμανίδη.

«Να ρωτήσετε τους δυο τους για τη σχέση τους. Εμείς ήμασταν πολύ χαρούμενοι, ο Σάκης ήταν πολύ χαρούμενος που ο Γιώργος ήταν στη βάφτιση. Πίστευω πως κι ο Γιώργος το ίδιο, που ήρθε. Ήταν μια ωραία στιγμή και για τους δυο τους και για όλους μας», είπε κλείνοντας.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται πως τους δύο άνδρες συνέδεε μια μακροχρόνια φιλία, όμως τα τελευταία χρόνια είχαν απομακρυνθεί, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσουν το γιατί.

Όπως όλα δείχνουν όμως, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης άφησαν στην άκρη το παρελθόν και ό,τι τους χώριζε και βρέθηκαν ξανά, με αφορμή τη βάπτιση των δίδυμων παιδιών του πρώτου στη Μύκονο.



Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γιαλό, με τη διακόσμηση στα χρώματα του ροζ να ξεχωρίζει και τη θάλασσα να ομορφαίνει ακόμη περισσότερο το χαρμόσυνο σκηνικό. Ακολούθησε δεξίωση σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.

Το κάθε κορίτσι είχε τέσσερις νονούς. Τη Φιλίππα βάπτισε ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς, μαζί με την Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη.

Από την άλλη, την Αριάνα βάπτισε η στενή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη κα ο Γιώργος Καμπουρίδης. Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης ήταν εκείνοι που πάντρεψαν επίσης το ζευγάρι στη Σίφνο, το 2018.



Ειδήσεις σήμερα:

Ζωγράφου: Ο 30χρονος «Έσκο», οι ληστείες, η απαγωγή γιου δημοσιογράφου και τα μοιραία λάθη

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερώσει για την «κόλαση» της Φαίης

Καβγάς στον «αέρα» του ΣΚΑΪ: «Πάλι κουταμάρες λες», «είσαι αγενέστατος»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης