Ρίζες: Το νέο ντοκιμαντέρ του MEGA με τον Θανάση Ευθυμιάδη
Πρεμιέρα το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 13:40, στο MEGA
Ένας διαφορετικός τρόπος ζωής ανοίγεται μπροστά μας!
Η σειρά ντοκιμαντέρ «Ρίζες» με τονΘανάση Ευθυμιάδη κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στις 13:40 στο MEGA, και μας προτείνει να αποκτήσουμε μία νέα καθημερινότητα μέσα από τη φυσιολατρία και την πνευματικότητα.
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μάς προσκαλεί να τον ακολουθήσουμε σε ένα οδοιπορικό μαζί με ανθρώπους που, όπως και εκείνος, έχουν επιλέξει να ζουν διαφορετικά. Η σειρά ντοκιμαντέρ «Ρίζες» μάς ταξιδεύει σε τοποθεσίες όπου αναδεικνύεται η σπάνια ομορφιά της ελληνικής φύσης. Μας μυεί σε πρακτικές ευεξίας και σε πνευματικές οδούς που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και το περιβάλλον μας. Μας προσφέρει μία διέξοδο από τους στερεοτυπικούς κανόνες και τους αγχωτικούς ρυθμούς ζωής, που τόσο έχουμε ανάγκη.
Βιολογικοί καλλιεργητές, καλλιτέχνες, σεφ, εκπαιδευτές εναλλακτικών θεραπευτικών μεθόδων και άνθρωποι που αποφάσισαν να ζήσουν στην επαρχία, μιλούν με τον Θανάση Ευθυμιάδη για τα βιώματα και τις εμπειρίες τους.
Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε έναν καινούργιο τρόπο ζωής; Από το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στις 13:40, η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του MEGA μας προτρέπει να σταματήσουμε για λίγο να τρέχουμε, να κοιτάξουμε μέσα μας και να ανακαλύψουμε τις «Ρίζες» μας.
Σκηνοθεσία: Μιχάλης Αριστομενόπουλος, Νίνα Μαρία Πασχαλίδου Παραγωγή: White Room
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.