Κλόε Καρντάσιαν: Ο Τόμπσον ήθελε να την «παγιδεύσει» - Η Μάραλι ήταν έγκυος κι εκείνος την πίεζε για παιδί

Κλόε Καρντάσιαν: Ο Τόμπσον ήθελε να την «παγιδεύσει» - Η Μάραλι ήταν έγκυος κι εκείνος την πίεζε για παιδί

Είχε ανακαλύψει πως η Μάραλι Νίκολς ήταν έγκυος, τέσσερις μήνες πριν η παρένθετη μητέρα τους υποβληθεί σε εμβρυομεταφορά - «Ήθελε να την έχει στο χέρι και σκέφτηκε ότι ίσως αν το έκανε αυτό, θα τον παντρευόταν»

cloe
Είναι γνωστή η ταραχώδης σχέση που διατηρεί εδώ και τόσα χρόνια η Κλόε Καρντάσιαν με τον Τρίσταν Τόμπσον.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2016 και από τότε ακόμα, ο άσος του ΝΒΑ απέδειξε πως δεν είναι καλός στο να μένει πιστός σε μια γυναίκα. Η πρώτη απιστία του Τρίσταν αποκαλύφθηκε το 2018, λίγες ημέρες πριν έρθει στη ζωή το πρώτο του παιδί με την Κλόε Καρντάσιαν, η Τρου.


Κλείσιμο
Αν και η σταρ των Καρντάσιαν του έδωσε την ευκαιρία να επανορθώσει, εκείνος απέδειξε περίτρανα πως δεν σκοπεύει να αλλάξει, αφού λίγους μήνες αργότερα, πιάστηκε να την απατά με την -τότε- καλύτερη φίλη της αδερφή της, Κάιλι Τζένερ, Τζόρντεν Γουντς.

Έκτοτε, αποφάσισαν να κρατήσουν μια απόσταση μεταξύ τους, προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν χωρίς δράματα στις ανάγκες της μικρής τους κόρης. Ωστόσο, το lockdown και η πίεση της πανδημίας φαίνεται πως τους έφερε κοντά, με το ζευγάρι να αποφασίζει να κάνει ένα ακόμα παιδί, αυτή τη φορά μέσω παρένθετης μητέρας, αφού η Κλόε έχει περάσει από πολλές αποβολές.

Κατά τα τέλη όμως του περασμένου έτους, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Τρίσταν να απατά ξανά την Κλόε, αυτή τη φορά με την personal trainer, Μάραλι Νίκολς, η οποία μάλιστα, έμεινε έγκυος. Αν και ο ίδιος προσπάθησε να «κουκουλώσει» το σκάνδαλο, δεν τα κατάφερε, καθώς το τεστ DNA «μίλησε».

Η Κλόε Καρντάσιαν τηρεί τόσο καιρό σιγή ιχθύος, σχετικά με το εν λόγω θέμα, όμως νέα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, αναφέρουν πως μάλλον βιώνει μια πολύ άσχημη περίοδο, καθώς εξαπατήθηκε.

Όπως αναφέρουν ξένα ρεπορτάζ, ο Τρίσταν πίεζε συνεχώς την Κλόε να προχωρήσει τα σχέδια για το μωρό τους και να βρει μια παρένθετη μητέρα, ενώ ήδη γνώριζε πως η Μάραλι ήταν έγκυος.

Μάλιστα, το εν λόγω συμβάν παραδέχτηκε και η Κλόε Καρντάσιαν κατά τη διάρκεια ενός νέου επεισοδίου του ριάλιτι «Kardashians». Ο Τρίσταν είχε ανακαλύψει πως η Μάραλι Νίκολς ήταν έγκυος στις 2 Ιουλίου του 2021, τέσσερις μήνες πριν η παρένθετη μητέρα τους υποβληθεί σε εμβρυομεταφορά, στις 25 Νοεμβρίου.


Η ίδια ανακάλυψε την εγκυμοσύνη της μέσα από τον Τύπο, στις 3 Δεκεμβρίου. Παρόλα αυτά, αναφέρει πως ο Τρίσταν έκανε σαν να μη συμβαίνει τίποτα και την ενθάρρυνε συνεχώς, να προχωρήσει σε εμβρυομεταφορά, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι με ενθάρρυνε να το κάνω μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Εκ των υστέρων, έμαθα ότι ήξερε πότε θα γεννιόταν το άλλο μωρό. Όταν λάβαμε τα χαρτιά, είδα ότι το έμαθε στις 2 Ιουλίου, οπότε ήξερε τι έπρεπε να κάνει», εξήγησε η Κλόε.

Σε συζήτηση που έχουν στο ίδιο επεισόδιο η Κένταλ και η Κάιλι Τζένερ αναφέρουν πως «ο Τρίσταν ήθελε να την παγιδεύσει» και για τον λόγο αυτό επέμεινε για το παιδί.

«Λοιπόν, ήθελε να την έχει στο χέρι και σκέφτηκε ότι ίσως αν το έκανε αυτό, θα τον παντρευόταν», δήλωσε η Κρις Τζένερ.

Παρά τα όσα συνέβησαν μεταξύ τους πάντως, η Κλόε Καρντάσιαν κατέστησε σαφές στο επεισόδιο ότι στην πραγματικότητα ήταν ακόμη μαζί, μέχρι και όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της Μάραλι και σκόπευε να μεγαλώσει τα παιδιά τους με τη «μαμά και τον μπαμπά στο ίδιο σπίτι».

«Νόμιζα ότι αυτή ήταν μια πραγματική, υγιής, στοργική και προστατευτική σχέση», είπε η Κλόε με δάκρυα στα μάτια, κατά τη διάρκεια της εξομολόγησής της.

«Γιατί να κάνω μωρό με κάποιον που κάνει μωρό με κάποια άλλη;», πρόσθεσε. «Δεν είμαι τόσο κοινωνιοπαθής. Είμαι τρελή, αλλά όχι τόσο τρελή».

Η Κλόε και ο Τρίσταν καλωσόρισαν τον γιο τους, το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, στις 28 Ιουλίου.

κλοε



Ειδήσεις σήμερα

Ανατρέπουν τους ισχυρισμούς της 13χρονης για βιασμό τα λόγια της μητέρας - «Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ήμουν μονίμως στο σπίτι»

H ΑΑΔΕ σφραγίζει πρατήριο καυσίμων λόγω παραποίησης του συστήματος εισρoών - εκροών

Στα 44.775 τα κρούσματα κορωνοϊού σε μία εβδομάδα - 97 οι θάνατοι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης