The Crown: Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία της πέμπτης σεζόν

The Crown: Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία της πέμπτης σεζόν

Σε αυτή τη σεζόν το «βάρος» θα πέσει στο τέλος του γάμου Καρόλου και Νταϊάνας 

The_Crown
Ανακοινώθηκε από το Netflix η ημερομηνία της πολυαναμενόμενης πέμπτης σεζόν του «The Crown». Ο πρόσφατος θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ εκτοξεύσε τη δημοτικότητα της σειράς, που προβάλλεται στη δημοφιλή πλατφόρμα, με πολλούς από τους χρήστες να αναμένουν τον νέο κύκλο, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα προσαρμοστεί η απώλειά της.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης Tudum, η εταιρεία αποκάλυψε πως η πρεμιέρα της 5ης σεζόν του «The Crown», θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου 2022, ενώ έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα της 6ης και τελευταίας σεζόν που σταμάτησαν για λίγες ημέρες, λόγω του θανάτου της βασίλισσας.

Ο προτελευταίος κύκλος της δημοφιλούς σειράς άργησε περισσότερο από ό,τι περίμενε η παραγωγή και το κοινό, κυρίως λόγω της πανδημίας COVID-19. Σε αυτή τη σεζόν το «βάρος» θα πέσει στο τέλος του γάμου Καρόλου και Νταϊάνας, στην περίοδο πρωθυπουργίας του Τζον Μέιγιορ και γενικότερα στο 1992 που χαρακτήρισε η βασίλισσα Ελισάβετ Β’, ως «annus horribilis» (ολέθρια χρονιά), λόγω των μαζεμένων σκανδάλων που είδαν το φως της δημοσιότητας.
The Crown Season 5 | First Look at Princess Diana
Κλείσιμο

Η Ιμέλντα Σταντόν παίρνει τη σκυτάλη από την Ολόβια Κόλμαν, στον ρόλο της Ελισάβετ, ο Τζόναθαν Πράις θα βρεθεί στον ρόλο του πρίγκιπα Φίλιππου, οι Ντόμινικ Γουέστ και Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι στους ρόλους των Καρόλου και Νταϊάνας αντίστοιχα, με τους Λέσλι Μάνβιλ (πριγκίπισσα Μαργαρίτα) και Τζόνι Λι Μίλερ, να συμπληρώνουν το βασικό κάστ.

Η «Επιχείρηση: Γέφυρα του Λονδίνου»
Όσον αφορά στον θάνατο της βασίλισσας της Αγγλίας η σειρά «The Crown» πρόκειται να ακολουθήσει το γεγονός, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από τον Ιούλιο και θα μπει σε εφαρμογή η «Επιχείρηση: Γέφυρα του Λονδίνου».

Η «Επιχείρηση: Γέφυρα του Λονδίνου» είναι το πρωτόκολλο, που γράφτηκε για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1960, το οποίο καλύπτει τι θα συμβεί από τη στιγμή του θανάτου της βασίλισσας.
«Έχουμε τη δική μας βερσιόν της “Γέφυρας του Λονδίνου”. Είναι εξαιρετικά εύστοχη αν βρισκόμαστε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Τα γυρίσματα θα σταματήσουν αμέσως αν είμαστε σε περίοδο παραγωγής, για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις για το πότε θα τα ξεκινήσουμε πάλι» είχε δηλώσει άτομο από την παραγωγή του «The Crown».

Ειδήσεις σήμερα

Βρέθηκε ο 8χρονος που χάθηκε στο Μαρούσι: Ήταν κρυμμένος σε θάμνους - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Έξαλλος ο Σπανούλης: Πέταξε το πινακάκι στο παρκέ σε τάιμ άουτ στο Περιστέρι bwin - Χολόν - Δείτε βίντεο

Θετικός στον κορωνοϊό, για δεύτερη φορά, ο Άλμπερτ Μπουρλά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης