Ο Κρίστιαν Μπέιλ ζήλεψε τη φιλία στην ταινία «Amsterdam»

Ο Κρίστιαν Μπέιλ ζήλεψε τη φιλία στην ταινία «Amsterdam»

Η πολυαναμενόμενη ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου 

christian_bale_2
Ο Κρίστιαν Μπέιλ, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «Amsterdam», αποκάλυψε ότι μαζί με τον σκηνοθέτη Ντέιβιντ Ο Ράσελ, δημιούργησαν μια τριάδα χαρακτήρων στην ταινία δεμένοι με μια φιλία, που... πολύ θα την ήθελε και στην πραγματική του ζωή.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστείσ τη νέα ταινία, υποδύεται έναν από τους τρεις φίλους μαζί με τη Μάργκοτ Ρόμπι και τον Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον.

Το «Amsterdam» είναι βασιμένο σε πραγματικά γεγονότα της δεκαετίας του 1930 και η ιστορία ακολουθεί τους τρεις φίλους που γίνονται μάρτυρες ενός φόνου και ύποπτοι, αφού κατηγορούνται για αυτόν.

Ο Μπέιλ στην πρεμιέρα της τανίας, που έγινε στο Λονδίνο, και σε ερωτήσεις που του έγιναν από τους δημοσιογράφους στο κόκκινο χαλί, τόνισε: «Λοιπόν, το 2013 ο σκηνοθέτης, ήρθε με μια ιδέα για έναν χαρακτήρα έμπορου έργων τέχνης που είχε τραυματισμό στο πρόσωπό του. Ωστόσο αυτή η ιδέα έμεινε στο πίσω μέρος του μυαλού του και επανήλθε με την ιδέα για το Amsterdam».

«Καθίσαμε και μιλήσαμε για αυτό, πεθαίναμε από τα γέλια και είπαμε "εντάξει ας το κάνουμε, ας χρησιμοποιήσουμε αυτό το τρίγωνο απίστευτης φιλίας και πίστης, που θα θέλαμε να είχαμε μέσα τις δικές μας ζωές"» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Ο Κρίστιαν Μπέιλ και ο Ντέιβιντ Ο Ράσελ, είχαν συνεργαστεί κατά το παρελθόν και στην ταινία «The Fighter» το 2010 και στο «American Hustle» του 2013.

Η υπόθεση της σειράς 
Τρεις φίλοι, ένας γιατρός, μια νοσοκόμα και ένας δικηγόρος μπλέκονται σε μια απίθανη υπόθεση, όπου τα περισσότερα από τα γεγονότα της συνέβησαν πραγματικά -έτσι έλεγε το επίσημο trailer- καθώς βρίσκονται στο επίκεντρο της πιο σοκαριστικής και μυστικής πλεκτάνης που έγινε ποτέ στην αμερικάνικη ιστορία.
Κλείσιμο
Amsterdam | Official Trailer | 20th Century Studios
Η ταινία αποτελείται από τους Κρίστιαν Μπέιλ, Μάργκοτ Ρόμπι και Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, καθώς και τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Κρις Ροκ, Τέιλορ Σουίφ, Άνια Τέιλορ Τζόι, Μάικ Μάιερς, Ράμι Μάλεκ, Ζόε Σαλντάνα, Τίμοθι Όλιφαντ, Μάικλ Σάνον,Άντρια Ράιζμπορο, Αλεσάντρο Νίβολα και Ματίας Σένερτς.

Το «Amsterdam» θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου στην Αμερική, αλλά δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα φτάσει στα μέρη μας. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Φωτογραφία άρθρου: Kiera Fyles / SplashNews.com
Ειδήσεις σήμερα:

Πόρτα-πόρτα και με απειλές ξεκίνησαν τα δημοψηφίσματα στις κατεχόμενες περιοχές στην Ουκρανία


Βγήκαν τα αποτελέσματα για τα 200.000 voucher διακοπών του «Τουρισμός για όλους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης