Κατερίνα Γερονικολού: «Όταν έχασα τον μπαμπά μου, έχασα την αθωότητά μου»

Κατερίνα Γερονικολού: «Όταν έχασα τον μπαμπά μου, έχασα την αθωότητά μου»

Η ηθοποιός δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της στον αέρα της εκπομπής, μιλώντας για τον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα, πριν από 25 χρόνια

geronikolou
Συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Γερονικολού κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα πριν από 25 χρόνια.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, αναφέρθηκε στα αντικείμενα, με τα οποία είναι συναισθηματικά δεμένη.

«Μου αρέσει η αίσθηση ότι απελευθερώνεσαι από αντικείμενα, ακόμα κι αν δεν είναι υλικής αξίας, αλλά συναισθηματικής. Καλό είναι να μην είσαι τόσο δεμένος, αλλά έχω κάποια πράγματα. Κυρίως από τον μπαμπά μου, που έχω κρατήσει χειρόγραφα και γενικά, τέτοια οικογενειακά», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn306ubzvqdl)

Στη συνέχεια, φανερά συγκινημένη δήλωσε: «Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε. Σαν σήμερα έφυγε. Πριν πολλά χρόνια, περίπου 25. Σίγουρα ο χρόνος είναι υπέρ μας, προφανώς, αλλά για εμένα είναι δεδομένο και ζητούμενο να μιλάμε για αυτούς και να μην τους ξεχνάμε. Όταν έχασα τον μπαμπά μου, έχασα την αθωότητά μου».

Όπως είπε στη συνέχεια, η σημερινή ημέρα έχει για εκείνη μεγάλη βαρύτητα. Νιώθει ότι είναι «ένα τέλος κι αντίστοιχα, μια αρχή».

«Δεν σκέφτηκα σήμερα πως δεν θα έρθω εδώ. Για μένα είναι όπως είναι πχ τα γενέθλιά μου, την 1η Σεπτέμβρη ή η γιορτή μου στις 25 Νοεμβρίου. Έτσι είναι κι αυτή η μέρα, ουσιαστικά είναι ένα τέλος και μια αρχή. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον ξεχάσω ποτέ», υπογράμμισε η ηθοποιός.

Κλείσιμο
Τέλος, αναφέρθηκε στα αντικείμενα που δεν θέλει να χάσει και το πώς τα συνδέει με έναν άνθρωπο. «Πάντα έχεις την αγωνία να κρατήσεις πράγματα κοντά σου. Ας πούμε, η μυρωδιά είναι κάτι που νομίζω ότι φεύγει πιο γρήγορα σχετικά με το πώς συνδέουμε τους ανθρώπους», είπε κλείνοντας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης