Νίκη Παλληκαράκη: Στην απώλεια της μητέρας μου ήμουν ευτυχής γιατί είχα δουλειά

Νίκη Παλληκαράκη: Στην απώλεια της μητέρας μου ήμουν ευτυχής γιατί είχα δουλειά

«Είναι μεγάλη ψυχοθεραπεία» πρόσθεσε - Δείτε το βίντεο

pallhkarakh
Για τον έρωτα, το γήρας, αλλά και την πρόσφατη απώλεια της μητέρας της, μίλησε η Νίκη Παλληκαράκη σε δηλώσεις της, που προβλήθηκαν τηλεοπτικά σήμερα το πρωί.

Η αγαπημένη ηθοποιός είπε στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ότι δεν έχει θέματα μοναξιάς και πώς θέλει να στηρίζεται στα πόδια της με όποιο κόστος.

Πιο αναλυτικά σχολίασε πως: «Ό,τι αποφάσεις παίρνουμε έχουν να κάνουν με τα θέματα μας, τα συμπλέγματα μας, τα κόμπλεξ μας, τις ανασφάλειες μας, τα σκοτάδια μας. Ότι έχω αποφασίσει να μου συμβεί δεν μου έχει συμβεί τυχαία. Ελάχιστα πράγματα είναι θέμα τύχης. Τον έρωτα δεν τον αποχαιρετάς ποτέ, πάντα σε συντροφεύει, αρκεί να αξίζει τον κόπο. Δεν έχω δηλαδή θέματα μοναξιάς και μοναχικότητας και ας το πληρώνω. Θέλω να στηρίζομαι στα πόδια μου και ας είναι το τίμημα καμιά φορά μεγάλο».

«Η πατριαρχία στην οποία ζούμε δεν συγχωρεί εύκολα μια γυναίκα που είναι μόνη της, ζει μοναχικά και αντισυμβατικά. Ας μη γελιόμαστε. Δεν το συγχωρεί εύκολα. Δεν είναι εύκολος ο δρόμος δηλαδή που έχεις να πορευτείς» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, η Νίκη Παλληκαράκη τόνισε ότι:

«Ζώντας με τη μητέρα μου και παρακολουθώντας την πορεία της υγείας της τα τελευταία χρόνια συνειδητοποίησα πως όλοι θα ρυτιδιάσουμε, θα μεγαλώσουμε και θα κρεμάσουμε. Σημασία έχει να είμαστε αρτιμελείς και το μυαλό να είναι στη θέση του. Δηλαδή ζύγισα αυτές τις καταστάσεις και είπα πως με ενδιαφέρει να μην φθείρεται το σώμα και το μυαλό».

«Στην απώλεια της μητέρας μου ήμουν ευτυχής γιατί είχα δουλειά και είναι μεγάλη ψυχοθεραπεία η δουλειά. Απλώς υπήρξαν στιγμές που λόγω όγκου δουλειάς χανόμουν και ξαφνικά έβλεπα την ώρα για να… πεταχτώ να την δω ή να την πάρω ένα τηλέφωνο, αλλά συνειδητοποιούσα ότι δεν θα μου απαντούσε κανένας» συμπλήρωσε τέλος για τον θάνατο της μητέρας της.

Δείτε το σχετικό βίντεο


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn1x98pxm9u1)

Ειδήσεις σήμερα:

Πληρώνουν «χρυσάφι» για να φύγουν από τη Ρωσία - Έως και €11.560 ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή

Έκτακτη συνεδρίαση των Ευρωπαίων ΥΠΕΞ στη Νέα Υόρκη μετά το διάγγελμα Πούτιν

Γλυφάδα: «Παρακαλούσα να με σκοτώσουν» λέει η αστρολόγος που έπεσε θύμα ληστείας


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης