Το πρώτο τους παιδί υποδέχτηκαν πριν από λίγο, Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι.
Την είδηση της γέννησηςτου γιου τους έκανε γνωστή ο τραγουδιστής μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Χρήστος Σαντικάι ανέβασε μέσα από το προφίλ του στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται το χέρι του νεογέννητου αγοριού που έφερε στη ζωή η Λάουρα Νάργες.
Στο story που δημοσίευσε, έγραψε: «Καλώς ήρθες αντράκο μου. Λάουρα σε ευχαριστώ. Σε αγαπάω».
Δείτε την ανάρτησή του
Σε συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη, η Λάουρα Νάργες είχε μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της.
«Το θέλαμε πάρα πολύ! Ξέραμε από τον πρώτο μήνα πόσα παιδιά θα κάνουμε και πως θα τα λέμε. Δεν ξέρεις πότε θα δεις φως στο τούνελ. Μπορεί να κρατήσει τρεις μήνες, μπορεί πέντε μήνες… Νόμιζα ότι θα πεθάνω, μπήκα στο νοσοκομείο για να συνέλθω. Το κόλπο για να σωθώ ήταν να με στείλει ο γιατρός μου σε ομοιοπαθητικό και με έσωσε ο βελονισμός» είχε πει.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.