Βασίλης Δημάκης για τον αρραβώνα με την Ερασμία Μάνου: Όποιος δεν ανασκευάσει, θα μας κάνει ένα... υπέροχο δώρο γάμου

Βασίλης Δημάκης για τον αρραβώνα με την Ερασμία Μάνου: Όποιος δεν ανασκευάσει, θα μας κάνει ένα... υπέροχο δώρο γάμου

«Ποτέ δεν έχω κατηγορηθεί για τρομοκρατία, ουδέποτε έχω χρησιμοποιήσει καλάσνικοφ» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κρατούμενος Βασίλης Δημάκης

vasilisdimakis_erasmia
Η τραγουδίστρια, Ερασμία Μάνου πριν από λίγες μέρες αρραβωνιάστηκε τον κρατούμενο, Βασίλη Δημάκη, μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Μετά την έκταση που έλαβε η είδηση του αρραβώνα τους, ο Βασίλης Δημάκης θέλησε να κάνει μερικές διευκρινίσεις αναφορικά με όσα είδε να γράφονται για εκείνον, μέσα από μία δημοσίευση που έκανε στο Facebook.

«Εγώ και η σύντροφός μου, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους από καρδιάς για τις όμορφες και εγκάρδιες ευχές σας !!! Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να επισημάνω δυο – τρία πραγματάκια, που θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένο να διευκρινιστούν, αφού ο καθένας βγαίνει και λέει “το μακρύ του και το κοντό του”, χωρίς να έχει μπει στη διαδικασία να ψάξει την εγκυρότητα όλων όσων αναπαράγει.

α) Ουδέποτε έχει χρησιμοποιηθεί καλάσνικοφ, σε καμία ένοπλη ληστεία κατά το έκνομο παρελθόν μου !

β) Ουδέποτε έχω διαπράξει κλοπές και δη μάλιστα σε ιδιώτες, επιχειρηματίες και τα λοιπά, όπως άστοχα αναφέρθηκε χθες στην Τατιάνα Στεφανιδου και σε άλλα τηλεοπτικά μέσα και site ..

γ) Ποτέ δεν έχω κατηγορηθεί για τρομοκρατία, όπως επίσης , ποτέ δεν έχω κατηγορηθεί για χρηματοδότηση του λεγόμενου “επαναστατικού ταμείου”… δ) Τέλος, ποτέ δεν έχει ασκηθεί βία από μένα, κατά τη διάπραξη των απαλλοτριώσεων του παρελθόντος !

Με τον νέο δημοσιογραφικό νόμο , ο αναπαράγων , φέρει την ίδια ευθύνη με αυτόν που αναπαρήγαγε πρώτος την είδηση ! Με την συνήγορο μου κυρία Ηλέκτρα-Λήδα Κούτρα , προτιθέμεθα να προσφύγουμε άμεσα στη Δικαιοσύνη , εάν μετά τη δημοσίευση της παρούσας δήλωσης δεν ανασκευάσουν, όλοι όσοι ψευδώς αναπαρήγαγαν ένα σωρό λίβελους και κιτρινισμούς χειρίστου είδους !

Τώρα εάν δεν ανασκευάσουν , κανένα πρόβλημα (!) Θα σας ευχαριστούμε πολύ για το ακούσιο μεν , υπέροχο δε, δώρο γάμου που θα μας κάνετε … Αυτά τ ολίγα.. “Και στα δικά σας”…» γράφει η ανάρτηση από το προφίλ του Βασίλη Δημάκη.

Δείτε τη δημοσίευση


Σύμφωνα με πληροφορίες, τον λογαριασμό αυτό διαχειρίζεται η Ερασμία Μάνου ενώ έπειτα από επικοινωνία που είχε η εκπομπή με τη δικηγόρο του, σχετικά με τις ληστείες, για τις οποίες κατηγορείται ο Βασίλης Δημάκης. Παρόλα αυτά, η Ερασμία Μάνου δήλωσε πως δεν έχει εξουσιοδοτηθεί για να απαντήσει κάτι τέτοιο.

Ερασμία Μάνου: «Όσοι τρομάζουν με την αλήθεια, δικό τους πρόβλημα»

Η κόρη της Σοφίας Βόσσου δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και τόνισε πως εκείνη πάντοτε ακολουθούσε την καρδιά της και όχι την λογική της.

Αυτό την οδήγησε άλλωστε, να κάνει το επόμενο βήμα με τον αγαπημένο της παρά τα εμπόδια που τους χωρίζουν.

«Ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ σε όλους σας για τη στήριξη και την αγάπη. Οι κοινωνίες θα αλλάξουν μόνο από ανθρώπους σαν εσάς που μπήκατε στον κόπο να στείλετε ένα μήνυμα αγάπης, γνωστούς και αγνώστους. Σαν όλους εσάς που έχετε μάθει να ζείτε κάθε στιγμή όπως της αξίζει, σαν όλους εσάς που βλέπετε το φως στο σκοτάδι, σαν όλους εσάς που νιώθετε και ενσυναισθάνεστε. Βλέπετε, στη ζωή μου ακολουθούσα πάντα την καρδιά και το ένστικτο μου και αυτή τη φορά συμβαδίζουν χέρι – χέρι . Δεν ζήτησα συμβουλές, ούτε ευχές από κανέναν, θέλησα μόνο να ακουστεί η αλήθεια μου, η αλήθεια μας. Όσοι τρομάζουν με την αλήθεια, δικό τους πρόβλημα! Ο Βασίλης, εγώ και ο κοινός μας κύκλος λατρεμένων ανθρώπων, χαμογελάμε καθημερινά, νιώθουμε ευλογημένοι και ονειρευόμαστε το παρακάτω μας με αγάπη και συντροφικότητα. Δύσκολες λέξεις αλλά δεν πειράζει… Εύχομαι αυτή η ιστορία να γίνει η αφορμή να τις κατανοήσουν κάποιοι, άλλοι να τις τολμήσουν χωρίς φόβο κι άλλοι να καταλάβουν πως μεγαλύτερη υπερηφάνεια από το να λέγεσαι άνθρωπος και να μπορείς να αγαπάς ειλικρινά και ξάστερα κόντρα στα πάντα σχεδόν, δεν υπάρχει! Σας ευχαριστώ θερμά όλους και πάλι. Στέλνω αγάπη και αγκαλιά… », έγραψε η τραγουδίστρια.

Δείτε την ανάρτησή της:




Μιλώντας στο Happy Day η Ερασμία Μάνου αποκάλυψε το πώς γνώρισε τον αγαπημένο της, πώς πραγματοποιήθηκε η τελετή και φυσικά, περιέγραψε την αντίδραση της μητέρας της.

«Σε αυτές τις συνθήκες, οι δεσμοί μεγαλώνουν. Η επικοινωνία είναι δύσκολη, όλα είναι δύσκολα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη γνωριμία τους και εξήγησε πώς συνέβη. «Αρχίσαμε να επικοινωνούμε, όταν έκανε απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του να σπουδάσει. Του έστειλα ένα μήνυμα στα social media, τον λογαριασμό δεν τον χειριζόταν εκείνος, αλλά του το μετέφεραν το μήνυμά μου», είπε αρχικά.

«Εκείνος ζήτησε το τηλέφωνό μου κι εκείνος επικοινώνησε μαζί μου. Μιλάγαμε και μετά πήγαινα στα επισκεπτήρια να τον δω κάθε 15 ημέρες και τον έβλεπα κλεφτά, όταν πήγαινε στο νοσοκομείο», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn10dbkqor81)


Τόνισε μάλιστα, πως και οι άνθρωποι που βρίσκονται στη φυλακή, δεν παύουν να είναι κι εκείνοι άνθρωποι.

Τέλος, εξήγησε πώς πραγματοποιήθηκε ο αρραβώνας τους. «Πήραμε μια ειδική άδεια για λίγες ώρες. Ήταν περίεργο όλο αυτό. Και η μαμά μου ήρθε, είναι πολύ καλά μεταξύ τους. Επικοινωνούν κιόλας με κάποια τηλέφωνα. Στην αρχή η μητέρα μου φοβήθηκε. Δεν είναι εύκολο να αποδεχτεί η κοινωνία ότι έχω αρραβωνιαστεί έναν κρατούμενο. Κάνω πολλά όνειρα με τον Βασίλη. Ελπίζω αυτή η ιστορία να τελειώσει γρήγορα, έχει εκτίσει την ποινή του», εξήγησε κλείνοντας.

Ο Βασίλης Δημάκης είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξη 44 ετών για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία. Το 2020 είχε προχωρήσει σε απεργία πείνας και δίψας, προκειμένου να διεκδικήσει το δικαίωμά του για ισότιμη εκπαίδευση κατά την κράτηση.

Πριν λίγους μήνες, ο Βασίλης Δημάκης παραβίασε τους όρους της προσωρινής εκπαιδευτικής άδειας που έλαβε.

Συνελήφθη από άνδρες της ΕΚΑΜ οι οποίοι έκαναν έφοδο στο σπίτι γυναίκας αλβανικής καταγωγής, γνωστής στις αρχές και φίλης του Δημάκη η οποία και τον έκρυβε από τη στιγμή που έσπασε το βραχιολάκι του.

Ειδήσεις σήμερα:

Ηλεκτρικό ρεύμα: Αυτές είναι οι κλίμακες επιδότησης για τον Οκτώβριο - Στα 90 ευρώ η ενίσχυση για το φυσικό αέριο

Πούτιν: Γιατί κήρυξε μερική επιστράτευση επτά μήνες μετά την εισβολή στην Ουκρανία - Άρχισαν τα ζόρια

Διονύσης Σχοινάς - Καίτη Γαρμπή: Τους έστειλαν εξώδικο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης