Διονύσης Σχοινάς - Καίτη Γαρμπή: Το παρασκήνιο με τα εξώδικα και η αγωγή για διαφυγόντα κέρδη

Διονύσης Σχοινάς - Καίτη Γαρμπή: Το παρασκήνιο με τα εξώδικα και η αγωγή για διαφυγόντα κέρδη

Θα... «μελαγχολήσουν» μετά το «διαζύγιο» με τον Μαζωνάκη και την αποχώρηση του τραγουδιστή από το σχήμα  του επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκου

sxoinas-garmpi-arthro
Το ρεφρέν της μεγάλης επιτυχίας «Θα μελαγχολήσω» που τραγούδησε η Καίτη Γαρμπή μάλλον ταιριάζει ιδανικά, στον πληθυντικό μάλιστα, για την ίδια και το σύζυγο της Διονύση Σχοινά.

Η αποχώρηση του τελευταίου από το «Κέντρο Αθηνών» και το σχήμα που θα ηγείτο ο Γιώργος Μαζωνάκης άνοιξε τον «Ασκό του Αιόλου» με τον επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκο.

Έτσι μετά τα εξώδικα έρχεται οσονούπω και η αγωγή του επιχειρηματία για διαφυγόντα κέρδη, δυσφήμηση της επιχείρησης και άλλα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα αξιώνει ποσό 1.000.000 ευρώ ως αποζημίωση από τον τραγουδιστή.

Ο Τσακουμάκος που είχε συνεργαστεί πέρυσι με τον Διονύση Σχοινά, δεν πρόκειται να αφήσει τίποτε να πέσει κάτω, ειδικά από την στιγμή που ο ίδιος ήταν απόλυτα εντάξει απέναντι του, αλλά και απέναντι στην σύζυγο του για συγκεκριμένη προκαταβολή μιας παλιότερης συνεργασίας που δεν έγινε λόγω πανδημίας.

Η πρόταση, η συμφωνία και οι πρόβες

Στο παρασκήνιο της υπόθεσης πολλοί θυμούνται ακόμη την συνάντηση του συζύγου της Καίτης Γαρμπή φέτος το καλοκαίρι, στο σκάφος του επιχειρηματία όταν του έκανε την πρόταση να είναι με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Ο Σχοινάς συμφώνησε αμέσως και φέρεται να ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος για την ευκαιρία που του δόθηκε, αφού κατά γενική ομολογία η καριέρα του τα τελευταία χρόνια δεν ήταν στα πολύ πάνω της.

Το καμαρίνι που πήρε ήταν αυτό που είχε παλιότερα ο Νίκος Οικονομόπουλος και όπως θυμούνται άνθρωποι που ήταν παρόντες έμεινε ενεός όταν το είδε, ενώ στις πρόβες του παραχωρήθηκαν και μουσικοί ώστε να μην είναι επί σκηνής μόνο με τον μαέστρο του, όπως πράττει χρόνια τώρα.

Μάλιστα είχε εισπράξει προκαταβολή 40.000 ευρώ για τις εμφανίσεις του από τον Γιάννη Τσακουμάκο, ο οποίος άρχισε πριν δύο σχεδόν εβδομάδες να ακούει τα «παράπονα» του Σχοινά για τα μικρά γράμματα με τα οποία αναγραφόταν το όνομα του στην αφίσα. Το θέμα μπορεί να λύθηκε, όχι όμως και οι διαφωνίες αφού ο τραγουδιστής σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν ήθελε να έχει ισότιμο λόγο με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Και στη μέση η Έλλη Κοκκίνου!


Κλείσιμο
Κάπως έτσι, προέκυψαν οι δύο αναβολές της έναρξης κι ενώ το μαγαζί ήταν sold out, αφού είχαν κλειστεί όλα τα τραπέζια, μόνο δύο εκ των οποίων είχαν παρέες του Διονύση Σχοινά.

Δείγμα και αυτό της όποιας δυναμικής έχει ο καλός ερμηνευτής που έφυγε από την τελευταία πρόβα generale επικαλούμενος πόνους στη μέση, για να στείλει την επομένη περίφημο sms με το οποίο αποχώρησε.

Μόνο που αυτό δεν συνοδεύτηκε και από την προκαταβολή που έπρεπε να επιστρέψει ως όφειλε στον επιχειρηματία ύψους 40.000 ευρώ, ενώ φέρεται από την επομένη να άρχισε τις επαφές με τον Γιάννη Μωράκη για να εμφανιστεί στο «BOX».

Το εξώδικο στην Καίτη Γαρμπή

Τότε κυκλοφόρησε παρασκηνιακά ότι μαζί του θα ήταν η Έλλη Κοκκίνου, πρώην σχέση του την οποία άφησε για την Καίτη Γαρμπή που μπήκε και αυτή με την σειρά της στο χορό.

Κι’ αυτό γιατί εκτός από τον σύζυγο της εισέπραξε και εκείνη ένα εξώδικο από τον Γιάννη Τσακουμάκο, που αφορά σε προκαταβολή ύψους 20.000 ευρώ που είχε λάβει για κοινές εμφανίσεις με τον Σχοινά στο «Estate», μαγαζί που ανήκει επίσης στον επιχειρηματία.

Η πανδημία τις ακύρωσε και συμφωνήθηκε φέτος τα χρήματα που είχε πάρει η Καίτη να συμψηφιστούν με την αμοιβή του Σχοινά για τις εμφανίσεις του στο «Κέντρο Αθηνών» που τελικά δεν θα γίνουν ποτέ, οπότε η τραγουδίστρια πρέπει να τα επιστρέψει.

Περίπτωση σύμπραξης του Διονύση με την Έλλη Κοκκίνου δεν φαίνεται να υπάρχει προς το παρόν σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αφού κάτι τέτοιο θα ήταν κόκκινο πανί για την Γαρμπή.  Υπερασπιζόμενη, ως όφειλε, τον σύζυγο της για τα όσα έχουν γίνει δήλωσε χθες ότι «Όταν κάποιος τσακώνεται με τον Διονύση Σχοινά φταίει αυτός ο κάποιος». Φράση που έκανε πολλούς να αναρωτηθούν το εξής: Όταν τσακώνεται αυτή με τον σύζυγο της ποιος έχει δίκιο, αφού αν δεν φταίει ο Σχοινάς όπως είπε, τότε φταίει αυτή.




Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ιμάμογλου απειλείται με αποκλεισμό από την πολιτική ζωή της Τουρκίας για τέσσερα χρόνια


Όπου φύγει-φύγει οι Ρώσοι μετά την επιστράτευση Πούτιν - Aνάρπαστα τα αεροπορικά εισιτήρια


Επιχείρηση «Χρυσή Σφαίρα»: Η επιθυμία του Καρόλου για «λιτή τελετή στέψης» και η πιθανή ημερομηνία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης