Dallas Sting: Ματαιώθηκε η ταινία με πρωταγωνιστή τον Μάθιου ΜακΚόναχι

Dallas Sting: Ματαιώθηκε η ταινία με πρωταγωνιστή τον Μάθιου ΜακΚόναχι

Η παραγωγή ακυρώθηκε έξι εβδομάδες πριν τα γυρίσματα - Ανώνυμη επιστολή καταγγέλει πως ο άνθρωπος, γύρω από τον οποίο «περιστρέφεται» η ταινία, είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια

matthew-mcconaughey
Μόλις έξι εβδομάδες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας «Dallas Sting» με πρωταγωνιστή τον Μάθιου ΜακΚόναχι, η εταιρεία παραγωγής Skydance Media ανακοίνωσε τη ματαίωσή της. Η απόφαση ελήφθη καθώς οι παραγωγοί της ταινίας φέρεται να έλαβαν «ανησυχητικούς ισχυρισμούς σχετικά με τις πτυχές της αληθινής ιστορίας στην οποία βασίζεται η ταινία», αναφέρει το «The Hollywood Reporter».

Η πλοκή τοποθετήθηκε το 1984. Πρόκειται για την αληθινή ιστορία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας κοριτσιών του Ντάλας που ταξίδεψε στην Κίνα και κόντρα στις πιθανότητες, νίκησε μερικές από τις καλύτερες γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου στον κόσμο.

Η ταινία θα είχε ως βάση τον προπονητή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου «Dallas Sting», Μπιλ Κίντερ. Ο ΜακΚόναχι επρόκειτο να υποδυθεί τον Κίντερ, ο οποίος οδήγησε την ομάδα σε νίκες επί της Αυστραλίας, της Ιαπωνίας, της Κίνας και τελικά της Ιταλίας στο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Το σενάριο της ταινίας είχαν υπογράψει οι Liz Flahive και Carly Mensch, ενώ τη σκηνοθεσία η Kari Skogland.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η ταινία ακυρώθηκε μετά από καταγγελίες εναντίον του Κίντερ που στάλθηκαν στην εταιρεία παραγωγής. Σε μια επιστολή από άγνωστη πηγή, ο Κίντερ κατηγορήθηκε ότι αποκαλούσε τις παίκτριες με «ακατάλληλα ψευδώνυμα» και ότι άγγιξε μία από αυτές «πάνω από τα ρούχα της».

Κλείσιμο
Μιλώντας στην εφημερίδα, ο Κίντερ αρνήθηκε τις κατηγορίες και είπε ότι η επιστολή «ήταν αρκετά κρυπτογραφημένη». «Δεν έγινε τίποτα, τίποτα δεν συνέβη ποτέ», είπε.

Πηγή από την παραγωγή, ανέφερε πως όλοι είναι πολύ απογοητευμένοι από αυτή την εξέλιξη, καθώς θεωρούσαν πως άξιζε να ειπωθεί η ιστορία μιας ομάδας εκείνης της εποχής, ειδικότερα όταν πρόκειται για γυναίκες.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Ζέστη και υγρασία σήμερα και αύριο - Αλλάζει ο καιρός από Δευτέρα

Ποιοι και πόσοι ωφελούνται από τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ - Αναλυτικά παραδείγματα

Τις 24 ώρες ξεπερνά πλέον η αναμονή για όσους θέλουν να αποτίσουν φόρο τιμής στην Ελισάβετ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης