Κρίσι Τέιγκεν για το μωρό που έχασε: «Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, ήταν άμβλωση και όχι αποβολή»

Κρίσι Τέιγκεν για το μωρό που έχασε: «Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, ήταν άμβλωση και όχι αποβολή»

Το μοντέλο αναφέρθηκε στο μωρό που έχασε πριν δύο χρόνια, τον Τζακ και θέλησε να διευκρινήσει πως δεν επρόκειτο για αποβολή, αλλά για μια άμβλωση που τελικά, της έσωσε τη ζωή

teigen
Το μανεκέν Κρίσι Τέιγκεν, που είχε αποκαλύψει δημοσίως πόσο την σημάδεψε συναισθηματικά η «αποβολή» που είχε το 2020, δήλωσε τώρα ότι αντιλήφθηκε πως στην πραγματικότητα υποβλήθηκε σε «θεραπευτική άμβλωση».

«Είπα σε όλον τον κόσμο ότι είχα μια αποβολή, όλος ο κόσμος παραδέχτηκε ότι απέβαλα, όλοι οι τίτλοι των εφημερίδων έγραφαν ότι απέβαλα», εξήγησε η Τέιγκεν, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter. «Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους: ήταν άμβλωση», πρόσθεσε, εξηγώντας ότι «επρόκειτο για μια άμβλωση για να μου σώσουν τη ζωή» και ότι το έμβρυο δεν είχε καμία πιθανότητα να επιβιώσει.



«Αισθάνομαι ηλίθια που χρειάστηκα πάνω από έναν χρόνο για να καταλάβω ότι στην πραγματικότητα ήταν άμβλωση», πρόσθεσε.

Η 34χρονη σύζυγος του Τζον Λέτζεντ και μητέρα δύο παιδιών, είχε εισαχθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο στο Λος Άντζελες και λάμβανε μεταγγίσεις αίματος, μετά από αιμορραγίες που παρουσίασε τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Είμαστε σοκαρισμένοι και βιώνουμε έναν πόνο που μέχρι τώρα δεν είχαμε νιώσει ποτέ. Δεν καταφέραμε τελικά να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις αλλεπάλληλες μεταγγίσεις αίματος. Απλά δεν ήταν αρκετό», έγραψε η 34χρονη στην ανάρτησή της, που συνοδευόταν από φωτογραφίες με την ίδια να κλαίει καθισμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου και άλλα οδυνηρά στιγμιότυπα από τα τελευταία 24ωρα.

«Δεν αποφασίζαμε ποτέ τα ονόματα των παιδιών μας πριν γεννηθούν, περιμέναμε πάντα την τελευταία στιγμή μετά τον τοκετό και πριν φύγουμε από το νοσοκομείο. Όμως για κάποιο λόγο είχαμε αρχίσει να φωνάζουμε αυτόν τον μικρούλη στην κοιλιά μου Τζακ. Γι' αυτό λοιπόν θα παραμείνει για πάντα ο Τζακ για εμάς», συνεχίζει στην συγκλονιστική ανάρτησή της η Τέιγκεν.



Κλείσιμο
Στη συνέχεια στέλνει ένα μήνυμα στο χαμένο της μωράκι: «Στον Τζακ μας: Λυπάμαι πολύ που τις πρώτες στιγμές της ζωής σου αντιμετώπισες τόσες επιπλοκές και που δεν μπορέσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε για πάντα».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Ζέστη και υγρασία σήμερα και αύριο - Αλλάζει ο καιρός από Δευτέρα

Ποιοι και πόσοι ωφελούνται από τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ - Αναλυτικά παραδείγματα

Τις 24 ώρες ξεπερνά πλέον η αναμονή για όσους θέλουν να αποτίσουν φόρο τιμής στην Ελισάβετ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης