Παναγιώτης Φασούλας: «Η μάνα μου λιποθύμησε στο Ευρωμπάσκετ του 1987»

Παναγιώτης Φασούλας: «Η μάνα μου λιποθύμησε στο Ευρωμπάσκετ του 1987»

«Η επιτυχία του '87 μου άλλαξε τελείως τη ζωή» είπε ο πρώην μπασκετμπολίστας - Δείτε βίντεο

fasoulas_mana_2
Για την ιστορική νίκη της Εθνικής Ομάδας στο Ευρωμπάσκετ το 1987 καιι πώς αυτό του άλλαξε τη ζωή μίλησε ο Παναγιώτης Φασούλας σε συνέντευξή του.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη», όπου θυμήθηκε μεταξύ άλλων, την αντίδραση των γονιών του μετά την ιστορική νίκη της ομάδας.

Αναλυτικότερα, ο Παναγιώτης Φασούλας είπε: «Η φανέλα της Ελλάδας σε επίπεδο εθνικών ομάδων απέκτησε μια βαρύτητα. Νομίζω ότι έχει σταθεί σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο το μπάσκετ τα τελευταία χρόνια και τώρα ήρθε η εποχή ενδεχομένως να κάνει και πάλι μια μεγάλη επιτυχία γιατί τη χρειάζεται και το μπάσκετ και ο κόσμος. Αυτή η προσδοκία να ξαναζήσουμε κάτι δεν είναι για να ξαναζήσουμε το ίδιο…. Καταρχήν υπάρχει η γκρίνια των social media».

«Το κορυφαίο που συνέβη το ’87 ήταν ότι δεν υπήρξε αντίθετη φωνή. Δεν είπε δηλαδή κανείς, έλα μωρέ και τι έκαναν! Κανένας! Θεωρώ όμως ότι είναι άκυρο να συγκρίνουμε εποχές μεταξύ τους. Η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται παρά μόνο ως φάρσα όπως έλεγαν κάποιοι φιλόσοφοι του παρελθόντος» δήλωσε στη συνέχεια.

«Η επιτυχία του ’87 μου άλλαξε τελείως τη ζωή, τον χαρακτήρα και τη λειτουργία. Όλα τα άλλαξε! Οι γονείς μου μπήκαν σε πολύ μεγάλη ταλαιπωρία για να παίξω εγώ μπάσκετ. Ήταν πολύ προοδευτική η σκέψη που είχαν» συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Φασούλας και τέλος, πρόσθεσε ότι: «Με το Ευρωμπάσκετ του ’87 η μάνα μου λιποθύμησε και ο πατέρας μου, μες στο πανηγύρι, της έλεγε πως δεν έγινε τίποτα απλά πανηγυρίζουμε».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmxsf24y17pd)



Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές: Θρίλερ για πιθανή ρωσική παρέμβαση στις εκλογές στην Ελλάδα - Αλήθειες και μύθοι

Άγρια δολοφονία στην Καβάλα - Έστησαν καρτέρι και τον «γάζωσαν»

Και οι διάσημοι τρώνε... τούμπες: 8 στιγμές που θα ήθελαν να μην υπήρχαν σε κάμερα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης