«Chicago Fire»: Πυροβολισμοί κοντά στα κινηματογραφικά πλατό της σειράς

«Chicago Fire»: Πυροβολισμοί κοντά στα κινηματογραφικά πλατό της σειράς

Ο άνδρας άρχισε να πυροβολεί από την απέναντι γωνία -  Δεν τραυματίστηκε κανένας ηθοποιός ή μέλος του τηλεοπτικού συνεργείου 

Chicago_Fire
Διακόπηκαν τα γυρίσματα της σειράς «Chicago Fire» στο Σικάγο, όταν σημειώθηκε ένοπλη επίθεση κοντά στα πλατό, την περασμένη Τετάρτη. 

Άνδρας πυροβόλησε αρκετές φορές απέναντι από την τοποθεσία γυρισμάτων της σειράς, στη δυτική πλευρά του Σικάγο, σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο CWB Chicago.

Η σειρά γυριζόταν στην οδό Μάντισον, στην περιοχή Γουέστ Σάιντ και ο ένοπλος άρχισε να πυροβολεί από την απέναντι γωνία. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή από το σημείο και δεν τραυματίστηκε κανένας ηθοποιός ή μέλος του τηλεοπτικού συνεργείου.


Σύμφωνα με το THR, τα γυρίσματα σταμάτησαν για μία ημέρα και τα πρωτόκολλα ασφαλείας της σειράς τέθηκαν σε εφαρμογή, ενώ οι αναφορές ότι μια σφαίρα κατέληξε σε εξοπλισμό που ανήκει στην παραγωγή δεν είναι ακριβείς. 
Δεν είναι πρώτη φορά που σταματούν γυρίσματα εξ αιτίας ένοπλου επεισοδίου στο Σικάγο. Μάλιστα τον Ιούλιο σταμάτησαν τα γυρίσματα της δραματικής σειράς «FX's Justified: City Primeval», όταν υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών από διερχόμενα οχήματα.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, τα γυρίσματα σε διαφορετική τοποθεσία σταμάτησαν, όταν άγνωστος πέταξε, σύμφωνα με την περιγραφή της αστυνομίας, «εμπρηστικό μηχανισμό» προς το πλατό. Κανένας ηθοποιός ή μέλος του τηλεοπτικού συνεργείου δεν τραυματίστηκε σε κανένα από τα περιστατικά.
Η σειρά παρουσιάζεται ήδη από το 2012 και περιλαμβάνει δέκα σεζόν. Η πλοκή εστιάζει στις ζωές των μελών ενός πυροσβεστικού σώματος του Σικάγο και στους κινδύνους που ακολουθεί το επάγγελμα τους. Στόχος τους είναι να βρουν τη χρυσή τομή μεταξύ της έντασης της δουλειάς του πυροσβέστη και του δράματος της προσωπικής τους ζωής.

Παραγωγός της σειράς είναι ο βραβευμένος με Emmy Ντικ Γουόλφ και συνδημιουργός ο Ντέρεκ Χαάς. 

Ειδήσεις σήμερα:

«Νταής» Κρητικός ξυλοκόπησε σύζυγο, τρία ανήλικα παιδιά και 2 γείτονες

Ο Snik δέχθηκε επίθεση σε εστιατόριο στην Θεσσαλονίκη - Δείτε βίντεο

Οι παραξενιές του βασιλιά Καρόλου: Από τα σιδερωμένα κορδόνια μέχρι το ειδικό χαρτί τουαλέτας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης