ΟΣάββας Σαλίπας έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του «Γιαννάκη» στη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί». Ο νεαρός που αγαπήθηκε από το κοινό στο κωμικό σίριαλ του Mega μίλησε για τη ζωή του σήμερα.
Πιο συγκεκριμένα, ο Σάββας Σαλίπας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, ανέφερε πως ο κόσμος πλέον, τον αναγνωρίζει μόνο μέσα από τα βίντεο που δημοσιεύει στον λογαριασμό του στο TikTok.
«Όποιος με αναγνωρίζει πλέον, είναι λόγω του TikTok. Αυτή την περίοδο, κάνω την πρακτική μου και παίρνω το πτυχίο μου στις ναυτιλιακές σπουδές. Δουλεύω ως διανομέας και σύντομα, θα μπω στρατό», είπε αρχικά.
Όσο για την ενασχόλησή του με την υποκριτική, δήλωσε: «Αν προκύψει ξανά κάποια ευκαιρία στην υποκριτική, είμαι ανοιχτός. Είχα μπει σε ένα πρακτορείο όταν ήμουν δύο ετών. Έκανα φωτογραφίσεις και έπαιξα στην Επίδαυρο».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cmv4mhkkzc01)
Στη συνέχεια, μίλησε για τον ρόλο του «Γιαννάκη». «Επιλέχθηκα ανάμεσα σε 1.000 παιδιά. Έκανα τα μαθήματά μου στα γυρίσματα. Είχα αλλάξει τα λόγια σε μια σκηνή κι ο Γιάννης Μπέζος είπε να κρατήσουμε τη σκηνή έτσι», ανέφερε.
«Ήμουν 7 χρονών και κάτι κορίτσια 12 χρονών ήθελαν να τους υπογράψω αυτόγραφα στο στήθος. Είχα πάθει σοκ. Είχα βρεθεί σε ένα πανηγύρι στις Σπέτσες και όλα τα παιδιά φώναζαν "ο Γιαννάκης" και μου ζητούσαν αυτόγραφα», συμπλήρωσε.
Κλείνοντας, αποκάλυψε πως χρειάστηκε να πάει σε ψυχολόγο για να μπορέσει να διαχειριστεί όλη αυτή την αναγνωρισιμότητα. «Πριν πάω στη σειρά, είχα πάει σε ψυχολόγο. Έπρεπε να διαχειριστώ κάπως την αναγνωρισιμότητα που θα είχα. Από το "Ευτυχισμένοι μαζί" μου έχει μείνει μια σκηνή που είχαμε ντυθεί όλα τα αγόρια με μαύρα ρούχα», δήλωσε.
Δείτε βίντεο: Σάββας Σαλίπας: «Ήμουν 7 χρονών και κάτι κορίτσια 12χρονα ήθελαν αυτόγραφα στο στήθος»
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.