Αθηνά Ευμορφιάδη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο της με τον Γιάννη Μαυροκορδάτο

Αθηνά Ευμορφιάδη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο της με τον Γιάννη Μαυροκορδάτο

Το ζευγάρι μίλησε για τον γάμο του με εμφανή συγκίνηση, ενώ δεν δίστασαν να εκφράσουν την επιθυμία τους να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, φέρνοντας στον κόσμο ένα παιδί

athina-evmorfiadi
Η Αθηνά Ευμορφιάδη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Γιάννη Μαυροκορδάτο, το απόγευμα της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου.

Η πρώην παίκτρια του Survivor και ο σύντροφός της μετρούν πέντε χρόνια κοινής πορείας, όμως η απόφασή της να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης φαίνεται πως τους οδήγησε στην απόφαση να παντρευτούν.

Το παρών στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους έδωσαν συγγενείς και φίλοι, καθώς και οι πρώην συμπαίκτες της Αθηνάς Ευμορφιάδη στο Survivor, όπως η Ευριδίκη Παπαδοπούλου, η Ελισάβετ Σπανού και ο Σπύρος Μαρτίκας με τη σύντροφό του, Βρισηίδα Ανδριώτου.

Οι νεόνυμφοι δεν παρέλειψαν να κάνουν μερικές δηλώσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», η Αθηνά Ευμορφιάδη δήλωσε: «Είμαι πολύ συγκινημένη. Ήρθαν όλα τα κορίτσια, ακόμα και η Βρισηίδα ήρθε από την Κάλυμνο. Με φέρανε νυφούλα οι φίλοι μου από το Survivor. Ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήρθατε. Με το καλό να έρθει και ένα παιδάκι στη ζωή μας».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cmu64a3aozvt)

Tον λόγο στη συνέχεια, πήρε ο Γιάννης Μαυροκορδάτος, ο οποίος συμπλήρωσε: «Εννοείται πως θέλουμε η οικογένειά μας να μεγαλώσει».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό OK!, η Αθηνά Ευμορφιάδη, είχε δηλώσει για τον Γιάννη Μαυροκορδάτο: «Ο Γιάννης από την πρώτη μέρα που με είδε μου είπε εγώ εσένα θα σε παντρευτώ. Ο γάμος μας κανονικά θα έπρεπε να είχε γίνει, αλλά θέλαμε να φτιάξουμε πρώτα την επιχείρησή μας».

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού:
IMG_3023
IMG_3011
IMG_3029
IMG_3024
IMG_3034
IMG_3036
IMG_3039
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης