Ο Βασιλιάς των Λιονταριών: Στην ιστορία του Μουφάσα επικεντρώνεται η νέα ταινία
Δείτε το πρώτο teaser που κυκλοφόρησε
Η D23 Expo στάθηκε αφορμή για να έρθουν στο φως τρέιλερ και πληροφορίες σχετικά με νέες ταινίες που θα κυκλοφορήσουν το επόμενο διάστημα.
Έτσι και η Disneyανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, τη live-action συνέχεια του «Βασιλιά των Λιονταριών», με τον επίσημο τίτλο «Mufasa: The Lion King», «Μουφάσα: Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» το οποίο θα είναι διαθέσιμο στις αίθουσες το 2024.
Πρόκειται για την prequel/sequel ταινία, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Μπάρι Τζέικινς, βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης των «Moonlight» και «If Beale Street Could Talk».
Το φιλμ θα επικεντρωθεί στην ιστορία του Μουφάσα, πατέρα του Σίμπα και θα απαντήσει στο ερώτημα, πώς ο Μουφάσα έγινε ο ηγέτης των Pridelands. Τον νεαρό Μουφά, σύμφωνα με πληροφορίες από τα ξένα μέσα, θα υποδυθεί ο Άαρον Πιερ και τον Τάκα, ο οποίος θα γίνει ο σατανικός Σκαρ, θα τον υποδυθεί ο Κέβιν Χάρισον.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι