Μπρένταν Φρέιζερ: Συγκινήθηκε ο ηθοποιός, τον χειροκροτούσαν επί 6 λεπτά στο Φεστιβάλ Βενετίας

Δείτε το βίντεο με τον ηθοποιό να συγκρατεί με δυσκολία τα δάκρυά του

Μετά από 13 χρόνια απουσίας, ο Μπρένταν Φρέιζερ επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη, έχοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «The Whale».

Ο 53χρονος υποδύεται έναν παχύσαρκο άνδρα που προσπαθεί να επανενωθεί με την κόρη του. Η ερμηνεία του έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές, ενώ αίσθηση προκάλεσε η επί έξι λεπτά αποθέωσή του από το κοινό στο Φεστιβάλ Βενετίας, όπου και έδωσε το «παρών» για την πρεμιέρα του φιλμ. Αυτό είχε ως αποτέλεσεμα ο Φρέιζερ να συγκινηθεί και να συγκρατεί με δυσκολία τα δάκρυά του.

Δείτε το σχετικό βίντεο



Το «Whale»

Σε σκηνοθεσία Ντάρεν Αρονόφσκι, ο οποίος κέρδισε το Χρυσό Λέοντα του φεστιβάλ το 2008 για τον Παλαιστή, η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Σάμιουελ Ντ. Χάντερ και ακολουθεί την ιστορία του Τσάρλι - ενός απομονωμένου καθηγητή αγγλικών κοντά στο τέλος της ζωής του που προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την αποξενωμένη έφηβη κόρη του για μια τελευταία ευκαιρία.

Ο Φρέιζερ, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα φορούσε για τις ανάγκες του ρόλου ένα ειδικό κοστούμι που ζύγισε μέχρι και έως 123 κιλά και χρειαζόταν μέχρι και 6 ώρες για να το φορέσει ανάλογα με τη σκηνή.

Μιλώντας στο Variety, ο ίδιος αποκάλυψε πως όταν έβγαζε το προσθετικό κοστούμι του, είχε ζαλάδες, ενώ «ανακάλυψε μυς που δεν ήξερε καν πως είχε» με το να κουβαλάει όλο αυτό το βάρος.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για Τουρκία: Απαράδεκτο η Ελλάδα να δέχεται απειλές και αμφισβήτηση κυριαρχίας

Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία με τις €50.000 και τις χρυσές λίρες στον Ασπρόπυργο

Ρόδος: Ηθελα να σώσω τον γιο μου, τον έσφιξα με σχοινί, αλλά δεν κατάλαβα ότι τον στραγγάλισα, λέει ο δράστης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr