Δημήτρης Νταούλης: Τι κάνει σήμερα ο «Μιχαλάκης» από τους «Λατρεμένους μου γείτονες»

Δημήτρης Νταούλης: Τι κάνει σήμερα ο «Μιχαλάκης» από τους «Λατρεμένους μου γείτονες»

«Πήγα σε δραματική σχολή, αλλά δεν μου "βγήκε" το υποκριτικό κομμάτι» ανέφερε μεταξύ άλλων 

Daoulis
Ο Δημήτρης Νταούλης από τη δημοφιλή σειρά του MEGA, «Λατρεμένοι μου γείτονες», εμφανίστηκε μετά από πολλά χρόνια και μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την επιτυχία της σειράς και σχολίασε γιατί δεν ακολούθησε τον δρόμο της υποκριτικής.

Ο «Μιχαλάκης» από τους «Λατρεμένους μου γείτονες» μίλησε για την συμμετοχή στους «Λατρεμένους μου γείτονες»: «Από μικρός ήθελα να παίξω σε ένα σήριαλ και έτσι οι γονείς μου με έγραψαν στο θεατρικό εργαστήρι της Κάρμεν Ρουγγέρη. Ήρθε μια κυρία με κάμερα και ρώτησε ποιο παιδάκι θα ήθελε να παίξει σε μια σειρά κι εγώ έδωσα το τηλέφωνο της μητέρας μου. Όταν πήραν τηλέφωνο τη μητέρα μου της είπαν: «γεια σας είμαστε από το «MEGA» και εκείνη απάντησε: «Και εμείς από το MEGA είμαστε» είπε αρχικά ο Δημήτρης Νταούλης.

«Οι συμμαθητές μου με αντιμετώπιζαν ευχάριστα. Σε μια εκδρομή σε χιονοδρομικό κέντρο, πήγα να δέσω τα κορδόνια μου και σταμάτησε όλο το σχολείο γύρω μου λέγοντας: «Έτσι δένει τα κορδόνια του ο «Μιχαλάκης». Δεν μου έγινε κάποια πρόταση μετά τους «Λατρεμένους μου γείτονες».
latremenoi-mou-geitones-708
Κλείσιμο

Για το εάν πήγε σε σχολή υποκριτικής, ο Δημήτρης Νταούλης αποκάλυψε πως: «Πήγα σε δραματική σχολή, αλλά δεν μου "βγήκε" το υποκριτικό κομμάτι και έτσι ανακάλυψα ότι μου αρέσει περισσότερο η σκηνοθεσία».

Σε συνέχεια της συνέντευξης ο «Μιχαλάκης» από τους «Λατρεμένους μου γείτονες» αποκάλυψε ποια ήταν η πιο αστεία στιγμή της σειράς για εκείνον: «Η πιο αστεία σκηνή που θυμάμαι ήταν όταν, ο Κώστας Κόκλας έπρεπε να «πνιγεί» με ένα λουκάνικο και έπεφτε τόσο γέλιο που μας πηρέ πολλή ώρα για να γυριστεί. Επίσης σε ένα γλέντι για το Πάσχα, ψήναμε αρνιά και μαζί με έναν άλλο ηθοποιό φάγαμε τις πέτσες. Η παραγωγή αναγκάστηκε να τις κολλήσει με συρραπτικό» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmp5mlbsuk7d)


Ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Ισχυροί βόρειοι άνεμοι έως 8 μποφόρ - Πού θα βρέξει

Αρνητικός ο Μπάιντεν να ανακηρυχθεί η Ρωσία «κράτος που υποστηρίζει την τρομοκρατία», όπως αξιώνει η Ουκρανία

Οι ΗΠΑ προτρέπουν το Ισραήλ να «αποδώσει ευθύνες» για τον φόνο της δημοσιογράφου Σιρίν Αμπού Άκλεχ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης