Ο Δημήτρης Νταούλης από τη δημοφιλή σειρά του MEGA, «Λατρεμένοι μου γείτονες», εμφανίστηκε μετά από πολλά χρόνια και μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την επιτυχία της σειράς και σχολίασε γιατί δεν ακολούθησε τον δρόμο της υποκριτικής.
Ο «Μιχαλάκης» από τους «Λατρεμένους μου γείτονες» μίλησε για την συμμετοχή στους «Λατρεμένους μου γείτονες»: «Από μικρός ήθελα να παίξω σε ένα σήριαλ και έτσι οι γονείς μου με έγραψαν στο θεατρικό εργαστήρι της Κάρμεν Ρουγγέρη. Ήρθε μια κυρία με κάμερα και ρώτησε ποιο παιδάκι θα ήθελε να παίξει σε μια σειρά κι εγώ έδωσα το τηλέφωνο της μητέρας μου. Όταν πήραν τηλέφωνο τη μητέρα μου της είπαν: «γεια σας είμαστε από το «MEGA» και εκείνη απάντησε: «Και εμείς από το MEGA είμαστε» είπε αρχικά ο Δημήτρης Νταούλης.
«Οι συμμαθητές μου με αντιμετώπιζαν ευχάριστα. Σε μια εκδρομή σε χιονοδρομικό κέντρο, πήγα να δέσω τα κορδόνια μου και σταμάτησε όλο το σχολείο γύρω μου λέγοντας: «Έτσι δένει τα κορδόνια του ο «Μιχαλάκης». Δεν μου έγινε κάποια πρόταση μετά τους «Λατρεμένους μου γείτονες».
Για το εάν πήγε σε σχολή υποκριτικής, ο Δημήτρης Νταούλης αποκάλυψε πως: «Πήγα σε δραματική σχολή, αλλά δεν μου "βγήκε" το υποκριτικό κομμάτι και έτσι ανακάλυψα ότι μου αρέσει περισσότερο η σκηνοθεσία».
Σε συνέχεια της συνέντευξης ο «Μιχαλάκης» από τους «Λατρεμένους μου γείτονες» αποκάλυψε ποια ήταν η πιο αστεία στιγμή της σειράς για εκείνον: «Η πιο αστεία σκηνή που θυμάμαι ήταν όταν, ο Κώστας Κόκλας έπρεπε να «πνιγεί» με ένα λουκάνικο και έπεφτε τόσο γέλιο που μας πηρέ πολλή ώρα για να γυριστεί. Επίσης σε ένα γλέντι για το Πάσχα, ψήναμε αρνιά και μαζί με έναν άλλο ηθοποιό φάγαμε τις πέτσες. Η παραγωγή αναγκάστηκε να τις κολλήσει με συρραπτικό» κατέληξε.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.