Γουίλοου Σμιθ: Εξήγησε τον λόγο που ξυρίζει το κεφάλι της

«Είναι ίσως το πιο ριζοσπαστικό πράγμα που έχω κάνει στο όνομα της ομορφιάς» είπε η κόρη των Γουίλ και Τζέιντα Σμιθ

Για την απόφαση να ξυρίζει το κεφάλι της ανά τακτά χρονικά διαστήματα μίλησε η Γουίλοου Σμιθ, κόρη των Γουίλ Σμιθ και Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ.

Η ίδια έκανε ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται για θέμα μόδας, ενώ δεδομένης της αλωπεκίας που έχει η μητέρα της, η Σμιθ άφησε να εννοηθεί ότι πρόκειται για προσωπική της επιλογή.


Μιλώντας στο Glamour UK, η 21χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι: «Μου αρέσει να βλέπω μια λάμψη στο κρανίο μου, μια αντανάκλαση φωτός.

Το ξύρισμα του κεφαλιού μου είναι ίσως το πιο ριζοσπαστικό πράγμα που έχω κάνει στο όνομα της ομορφιάς», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Γουίλοου Σμιθ τόνισε ότι «ως μαύρη γυναίκα, υπήρχαν πολλά επίπεδα στη σχέση με τα μαλλιά και το δέρμα μου καθώς μεγάλωνα.



Όπως και να αισθάνομαι, μου αρέσει να το κάνω. Δεν μου αρέσει να το σκέφτομαι πάρα πολύ», συνέχισε. «Μου αρέσει να είμαι ελεύθερη με αυτό. Νομίζω ότι το να είμαι απλά εγώ μερικές φορές είναι ριζοσπαστικό».

«Θαύμαζα άλλες όμορφες μαύρες γυναίκες», εξήγησε. «Κάποια που είναι σαν εμένα, ζει την αλήθεια της και δεν αφήνει αυτά που λέει η κοινωνία να την ρίξουν. Νομίζω ότι αυτή ήταν η πιο σημαντική επιρροή σε μένα ως παιδί» συμπλήρωσε.



Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο Ιούλιο, ξύρισε ακόμη μία φορά το κεφάλι της στη σκηνή κατά τη διάρκεια μιας επανεκτέλεσης του single «Whip My Hair».

Το ξυρισμένο κεφάλι της δεν είναι κάτι καινούργιο για τους φαν της. Τον Μάρτιο του 2020 είχε ξυρίσει και πάλι το κεφάλι της, όταν πέρασε 24 ώρες σε ένα γυάλινο δωμάτιο στο πλαίσιο μιας performance art installation στο Geffen Contemporary στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Λος Άντζελες.

«Αισθάνομαι ότι απλά αποβάλλω πολύ παρελθόν και συναισθηματικό φορτίο» είχε εξηγήσει αργότερα, σε ένα επεισόδιο του Red Table Talk. «Έξι, επτά, χρόνια συναισθημάτων, απλά τα άφησα να φύγουν».

Όταν ξύρισε το κεφάλι της για πρώτη φορά το 2012, δήλωσε στο περιοδικό People ότι «ήταν ο τέλειος τρόπος για να επαναστατήσω».

«Ήμουν σούπερ νέα και είχα ένα όνειρο, αλλά το μόνο που ήθελα πραγματικά να κάνω ήταν να τραγουδήσω και δεν συνδυαζόταν με όλες τις δουλειές και το άγχος που κατέληξε να συνοδεύει», είχε αναφέρει για την ξαφνική φήμη της σε νεαρή ηλικία. «Απλά έλεγα "Ουάου, δεν είναι αυτή η ζωή που θέλω"».



Πέρυσι, έπεισε τη μητέρα της, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, η οποία έχει μιλήσει ανοιχτά για την αλωπεκία με την οποία έχει διαγνωστεί, ότι ένα κεφάλι χωρίς μαλλιά είναι όμορφο.

«Η Γουίλοου με ανάγκασε να το κάνω γιατί ήταν καιρός να αφεθώ, ΑΛΛΑ... τα 50 μου πρόκειται να είναι θεϊκά φωτισμένα με αυτό το κεφάλι», έγραψε στα social media η Πίνκετ Σμιθ πριν από καιρό.

«Ένα δώρο είναι αγνό όταν δίνεται από καρδιάς στο σωστό άτομο τη σωστή στιγμή και στο σωστό μέρος και όταν δεν περιμένουμε τίποτα σε αντάλλαγμα» πρόσθεσε με τη σειρά της η Γουίλοου στο Instagram.




Ειδήσεις σήμερα:

Κληρονομιά Τράγκα: Μόνο τα χωράφια του παππού της μένουν ελεύθερα στη Μαρία Καρρά

Πρέβεζα: «Είχε προειδοποιήσει τον εργοδότη του ότι υπήρχε διαρροή, αλλά τον αγνοούσαν» λέει η σύζυγος του 39χρονου

Η Ρωσία κόβει το φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέχρι να αρθούν οι κυρώσεις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr