Δέσποινα Μοιραράκη: Οι πρώτες της τηλεοπτικές δηλώσεις μετά τον θάνατο του συζύγου της

Δέσποινα Μοιραράκη: Οι πρώτες της τηλεοπτικές δηλώσεις μετά τον θάνατο του συζύγου της

«Πάντα τον άκουγα, τον συμβουλευόμουν» είπε η παρουσιάστρια - Δείτε το σχετικό απόσπασμα

moiraraki__1_
Λίγο καιρό μετά την απώλεια του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, η Δέσποινα Μοιραράκη επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star, από τα γυρίσματα της ψυχαγωγικής; εκπομπής που θα παρουσιάσει και φέτος, η Δέσποινα Μοιραράκη αναφέρθηκε τόσο στο «Cash or Trash», όσο και στον χαμό του Γιάννη Κοντούλη.

«Είναι εδώ για τα νέα επεισόδια, είναι μεγάλη χαρά και τιμή που με επέλεξε το Star για το Cash or Trash. Είναι κάτι μοναδικό για την ελληνική τηλεόραση γιατί δεν είναι ένα συνηθισμένο φορμάτ. Έχω μεγάλη δίψα και μεγάλο ενδιαφέρον γιατί τώρα έχω μάθει και εγώ από τα προηγούμενα επεισόδια για να πάμε ακόμα καλύτερα» είπε αρχικά, η Δέσποινα Μοιραράκη.

Σχετικά με την πρόσφατη απώλεια του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, η Δέσποινα Μοιραράκη ανέφερε πως ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής μετά από παρότρυνσή του.

«Το κάνω γιατί το αγαπώ, έχει γίνει δικό μου και δεν θα μπορούσα να συνεχίσω τη ζωή μου αν τώρα δεν το έκανα. Ήταν παρότρυνση μεγάλη του Γιάννη μου να παρουσιάσω το Cash or Trash. Δεν θα το είχα κάνει αν δεν με είχε παροτρύνει τότε και δεν είχε συναινέσει. Και με παρότρυνε κι εγώ πάντα τον άκουγα και τον συμβουλευόμουν» ανέφερε τέλος, η Δέσποινα Μοιραράκη.

Δείτε το βίντεο

Δέσποινα Μοιραράκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον θάνατο του συζύγου της

Η Δέσποινα Μοιραράκη έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ, κάνοντας μόνο μικρές αναφορές στον άνδρα της που «έφυγε» νικημένος από τον καρκίνο. Όταν συμπληρώθηκαν 40 ημέρες από τον θάνατό του, η ίδια ανάρτησε μία κοινή τους φωτογραφία και στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε:

«40 μέρες χωρίς Εσένα, 14 χρόνια + 40 μέρες

Μαζί με Εσένα

Με τον αντρούλη μου, με την αγάπη μου, με τον έρωτά μου, με τον σύντροφό μου, με τον συνοδοιπόρο μου, με τον συμβουλάτορα μου, με τον προστάτη μου, με τον φίλο μου, με την παρεούλα μου, με τον Γιαννάκη μου, με την ΖΩΗ μου ! μαζί σε όλα !!
Ευχαριστώ τον Θεό που σε γνώρισα

Σε ευχαριστώ που υπάρχεις στη Ζωή μου❤️».


Δείτε την ανάρτησή της

Ειδήσεις σήμερα:

«Βόμβα» από τον ΟΠΕΚ+: Μειώνει την παραγωγή πετρελαίου κατά 100.000 βαρέλια ημερησίως

Ποτέ δεν έβγαλα τα ράσα μου, δεν ανήκω σε ενορία αλλά μπορώ να λειτουργήσω, λέει ο Νίκος Χορταρέας

Ρατσιστικά σχόλια του Σπάχια για Αντετοκούνμπο και Ντόρσεϊ - «Είμαι εναντίον των ξένων στις Εθνικές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης