Κώστας Αρζόγλου: «Είδα τον θάνατο και δεν μου άρεσε η όψη του»

Κώστας Αρζόγλου: «Είδα τον θάνατο και δεν μου άρεσε η όψη του»

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στον θάνατο της μητέρας του που πνίγηκε

arzoglou-thanatos
Ο Κώστας Αρζόγλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στην οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στον θάνατο της μητέρας του, λέγοντας: «Η μητέρα μου πέθανε ξαφνικά και δεν πρόλαβα να της πω όσα θα ήθελα. Για καιρό είχα τύψεις για τον θάνατο της μητέρας μου γιατί δεν την άφησα να ταξιδέψει για το Πήλιο που ήμουν εγώ και έμεινε στη Σέριφο και πνίγηκε» και στη συνέχεια δήλωσε:

«Είδα τον θάνατο! Τον είδα και δεν μου άρεσε η όψη του. Δεν φοβάμαι να πεθάνω, απλά στεναχωριέμαι για όσα δεν θα προλάβω να κάνω. Όταν έμαθα για τον όγκο στον εγκέφαλο, φοβήθηκα. Αποχαιρέτησα τους πάντες και τα πάντα και μπήκα στο νοσοκομείο».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmoak4zfqlbl)


Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ», ο γνωστός ηθοποιός είχε αναφερθεί στη διάγνωσή του με καρκίνο: «Είχα διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο. Εκείνη την ώρα φοβήθηκα, αλλά πρόκειται για ένα περίεργο αίσθημα, φοβάμαι και δεν φοβάμαι. Τελικά, δεν φοβάμαι τον θάνατο, αλλά αυτά που θα φύγουν μαζί μου».

Στη συνέχεια, περιέγραψε ένα περιστατικό που έζησε, αφού βγήκε από την εντατική: «Όταν ήμουν στην εντατική μετά την εγχείριση, είδα ένα φοβερό φως που δεν περιγράφεται. Σαν να είσαι πάρα πολύ κοντά στον ήλιο, χωρίς να καίγεσαι. Το συναίσθημα είναι όπως όταν είσαι σε ένα μπαλκόνι, υποχωρεί το κιγκλίδωμα και ταυτόχρονα, θέλεις και να πέσεις και να πιάσεις τον τοίχο πίσω σου. Εγώ τελικά, πιάστηκα στον τοίχο».

Όσο για τη μητέρα του που έχασε τη ζωή της, ο Κώστας Αρζόγλου είχε αποκαλύψει πως πνίγηκε:«Η μητέρα μου είχε πνιγεί σε μια παραλία της Σερίφου, αλλά δεν είχε ούτε ίχνος νερού στους πνεύμονές της. Την είχαν σύρει με ό,τι βρήκαν σε μια ακτή. Μέχρι τότε, ήμουν ένα δελφίνι μέσα στη θάλασσα, μου άρεσε πάρα πολύ να κολυμπώ, να φτάνω στον βύθο. Παρατήρησα ότι μετά από τη μητέρα μου, θέλω να ξέρω τι θάλασσα έχει εκεί, τι αέρας φυσάει, αλλά μέσα δεν μπαίνω».


Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ειδήσεις σήμερα

Κληρονομιά Τράγκα: Μόνο τα χωράφια του παππού της μένουν ελεύθερα στη Μαρία Καρρά

«Φως» στην αυτοκτονία της παρουσιάστριας: Η απιστία του συντρόφου της πριν τον γάμο

Δικαίωση των Nirvana στην υπόθεση περί... «παιδικής πορνογραφίας» με το γυμνό μωρό στο εξώφυλλο του Nevermind
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης