Manifest: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της τέταρτης σεζόν

Manifest: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της τέταρτης σεζόν

Η τέταρτη σεζόν του «Manifest» θα επιστρέψει στο Netflix στις 4 Νοεμβρίου

Manifest
Κυκλoφόρησε το τρέιλερ της νέας πολυαναμενόμενης τέταρτης σεζόν του «Manifest». Το τρέιλερ της δημοφιλούς σειράς του Netflix, κυκλοφόρησε την Κυριακή 28/8 για να ταιριάζει με τον αριθμό «828» της άτυχης πτήσης τη σειράς.

Το σειρά έκανε το ντεμπούτο της το φθινόπωρο του 2018 στο NBC και σχετίζεται με την μυστηριώδη πτήση 828, η οποία αφού εξαφανίστηκε για πεντέμισι χρόνια χωρίς κανένα ίχνος, επανεμφανίστηκε και οι επιβάτες της πριμοδοτήθηκαν με  οράματα.
Η νέα σεζόν πρόκειται να επανέλθει για μια τελευταία φορά με  20 επεισόδια, εκ των οποίων τα 10 πρώτα θα προβληθούν στις 4 Νοεμβρίου.

Στο τρέιλερ παρουσιάζεται αρχικά ένα πλάνο του Μπεν Στόουν (Τζος Ντάλας), ο οποίος ακούγεται να λέει, «Δεν υπάρχει περίπτωση να είχαμε επιζήσει», ενώ η Μικαέλα Στόουν (Μελίσα Ρόξμπουργκ), βλέπει κεραυνό να χτυπά μέσα σε ένα γραφείο και αναφέρει «Η θεϊκή συνείδηση ​​μιλάει σε όλους μας».

Κλείσιμο
Ακόμα προβάλλεται ένα στιγμιότυπο με τον Ρόμπερτ Βανς (Ντάριλ Έντουαρντς) να λέει στους επιβάτες: «Όλοι αγνοείστε εδώ και πεντέμισι χρόνια. Σήμερα είναι 4 Νοεμβρίου».

Δείτε το τρέιλερ της νέας σεζόν: 

Manifest: Season 4 | Official Teaser | Netflix

Η τρίτη σεζόν ολοκληρώθηκε με μια σειρά από καλέσματα που έπρεπε να επιλυθούν. Μεταξύ άλλων η σύζυγος του Μπεν, Γκρέις (Αθηνά Καρκάνη) δολοφονήθηκε από την Αντζελίνα (Χόλι Τέιλορ), η οποία απήγαγε επίσης το μωρό, Ίντεν.

Μεταξύ άλλων ο Καλ (Τζακ Μεσίνα) εξαφανίστηκε, αφού άγγιξε το πτερύγιο του αεροπλάνου και στη συνέχεια επέστρεψε πέντε χρόνια μεγαλύτερος (τώρα τον παίζει ο Τάι Ντόραν), δηλώνοντας στην ετοιμοθάνατη μαμά του «Ξέρω τι πρέπει να κάνω τώρα».


Ειδήσεις σήμερα:

Τα «χρυσά» παιδιά της Ελλάδας: Οι πρωταθλητές της διπλανής πόρτας


Σάια ΛαΜπεφ: Η αλήθεια του - «Πλήγωσα πολλές γυναίκες, όταν το κατάλαβα ήθελα να αυτοκτονήσω»


Οι «Σατανικοί στίχοι» έγιναν πάλι best seller μετά την απόπειρα δολοφονίας












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης