Διονυσία Γεωργιάδου για Πάνο Νάτση: Έφταιγε για το τροχαίο, είχε πιει, παραβίασε stop

Διονυσία Γεωργιάδου για Πάνο Νάτση: Έφταιγε για το τροχαίο, είχε πιει, παραβίασε stop

«Στην αρχή νευρίασα μαζί του», λέει η σύντροφος του αδικοχαμένου ηθοποιού

natsis-georgiadou1
Ακριβώς εννέα μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο, τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου στο κέντρο της Αθήνας.

Η σύντροφός του ηθοποιού, Διονυσία Γεωργιάδου, έδωσε την πρώτη της συνέντευξη και μίλησε για την τραγική απώλεια στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν είναι τόσο καλά όσο φαίνεται η μουσικός είπε «Είμαι καλά... Δεν είναι άμυνα απλά δεν με βλέπεις όλες τις ώρες».

Η Διονυσία Γεωργιάδου απάντησε ακόμα στο πώς έχει διαχειριστεί τον θάνατό του αυτούς τοςυ επτά μήνες: «Δεν κρίνω τη διαχείρισή μου καθόλου, γιατί δεν λες θα σηκωθώ και θα το διαχειριστώ με αυτόν τον τρόπο. Απλά προσπαθείς να διαχειρίζεσαι την ημέρα σου. Απλά έτσι πάει θεωρώ το πένθος. Διαχειρίζεσαι τη μέρα, όχι τον χρόνο. Μια ξυπνάς καλά, μια ξυπνάς περίεργα. Το δέχεσαι ζεις με αυτό».
423423432
Κλείσιμο
Σε άλλο σημείο ρωτήθηκε τι ήταν αυτό που τη βοήθησε αυτούς τους μήνες. «Με βοήθησαν τα ζωάκια μου πολύ. Με βοήθησαν οι φίλοι μου και η οικογένειά μου, ήταν συνέχεια μαζί μου. Η μουσική πάρα πολύ και ο Πάνος… Η φιλοσοφία ζωής του ήταν πολύ ελεύθερη, πολύ αναρχική, γενικότερα δεν είχε κάποια όρια. Μεγάλο ρόλο έπαιξε ότι αντιμετωπίζουμε τα πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο. Προσπάθησα να πάω σε κάποιους ειδικούς στην αρχή, δεν μου ταίριαξε. Ούτως ή άλλως, τους δύο πρώτους μήνες τους έχω κενό μνήμης εντελώς».

Στη συνέχεια εξήγησε γιατί δύο εβδομάδες μετά το θανατηφόρο τροχαίο του συντρόφου της επέστρεψε στην εργασία της: «Δεν σκεφτόμουν το βιοποριστικό εκείνη την ώρα, έπρεπε απλά να σηκωθώ από το πάτωμα».

Μιλώντας για τα συναισθήματά της εξηγεί πως η απώλεια κα οι θυμός ήταν τα πιο έντονα που βίωσε καθώς όπως είπε ο Πάνος Νάτσης ευθύνονταν για το δυστύχημα: «Η απώλεια και ο θυμός ήταν τα συναισθήματα που κυριάρχησαν. Έφταιγε ο Πάνος στο ατύχημα και στην αρχή ήμουν πολύ νευριασμένη, πάρα πολύ. Ο Πάνος παραβίασε το stop, είχε πιει. Ήταν καθαρά δικό του το φταίξιμο. Το οποίο όχι ότι κάνει μικρότερο τον πόνο. Όταν θυμώνεις υπερτερεί ο θυμός εκείνη την ώρα και το κάνεις σαν άμυνα για να μην συνειδητοποιήσεις πώς νιώθεις στην πραγματικότητα».
534534534
Σχετικά με τα μηνύματα που έχει λάβει στα social media αναφέρθηκε σε μια γυναίκα που είχε χάσει τον άνδρα της πολύ κοντά με τον Πάνο και της είχε στείλει για να της συμπαρασταθεί και μου έλεγε «Κορίτσι μου τις περνάς, είμαι εδώ».

Αναφέρθηκε επίσης και στα αρνητικά μηνύματα λέγοντας ότι υπήρξε follower που της έστειλε μήνυμα για να της πει ότι αναρτώντας φωτογραφίες με τον Πάνο Νάτση, εκμεταλλεύεται τον θάνατό του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmicjkcoq5qp)

«Πρέπει κάθε στιγμή να την ζούμε. Η ζωή σίγουρα συνεχίζεται, δεν είναι στο χέρι μας»,
  ήταν το μήνυμα που η Διονυσία Γεωργιάδου τονίζοντας ότι η ζωή συνίζεται και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να σταματήσουμε τη ροή της.

Ειδήσεις σήμερα:

Τα «χρυσά» παιδιά της Ελλάδας: Οι πρωταθλητές της διπλανής πόρτας


Σάια ΛαΜπεφ: Η αλήθεια του - «Πλήγωσα πολλές γυναίκες, όταν το κατάλαβα ήθελα να αυτοκτονήσω»


Οι «Σατανικοί στίχοι» έγιναν πάλι best seller μετά την απόπειρα δολοφονίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης