Κάιλι Τζένερ: Αντιδράσεις στο TikTok για την ψυχρή της στάση σε δημοσιογράφο

Κάιλι Τζένερ: Αντιδράσεις στο TikTok για την ψυχρή της στάση σε δημοσιογράφο

Η δημοσιογράφος την πλησίασε στο κόκκινο χαλί για να φωτογραφηθούν μαζί, με εκείνη να μην μπαίνει καν στη διαδικασία να την κοιτάξει

jenner
Πολλά αρνητικά σχόλια έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, μετά από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε και δείχνει την Κάιλι Τζένερ να στέκεται εντελώς, ψυχρή δίπλα σε μία ενθουσιασμένη δημοσιογράφο, που έσπευσε να φωτογραφηθεί μαζί της.

Η σταρ των Καρντάσιαν έχει δεχτεί πολύ «κράξιμο» στην πλατφόρμα του TikTok, καθώς δεν είχε τη στάση που θα περίμενε κανείς δίπλα στη φαν της, κατά την παρουσίαση της συλλογής «Lip Kits» της «Kylie Cosmetics» στο Λος Άντζελες.

Η Αλέξα Μέι Ρόντς δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, όπου φαίνεται να πλησιάζει τη Τζένερ στο κόκκινο χαλί για να φωτογραφηθούν μαζί, με εκείνη να μην μπαίνει καν στη διαδικασία να την κοιτάξει.



Αν και η ίδια, ανάρτησε το σύντομο κλιπ, ενθουσιασμένη για τη συνάντησή της με τη σταρ, οι χρήστες του TikTok δεν φάνηκαν το ίδιο χαρούμενοι. Αντιθέτως, έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά τη στάση της Τζένερ.

«Δεν φάνηκε καθόλου χαρούμενη», «ούτε μια αγκαλιά, ένα χαμόγελο, έστω μια λέξη;», «μπορείς να πεις ότι δεν τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τους θαυμαστές της», ήταν μερικά από τα σχόλια που άφησαν οι χρήστες του TikTok.




Ειδήσεις σήμερα:

Στις 11 η σύγκρουση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή για τις παρακολουθήσεις

Πτήση εφιάλτης για Ρόδο: Γυναίκα ούρησε στο κάθισμα, έριξε χαστούκια και πήγε ν' ανοίξει την πόρτα

Πατέρας 6χρονης στην Κόρινθο: «Φώναξα βοήθεια αλλά δεν ακούστηκα λόγω άσθματος»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης