Usher: Επιμένει πως είναι ο «βασιλιάς της R&B»

Usher: Επιμένει πως είναι ο «βασιλιάς της R&B»

Ο γνωστός καλλιτέχνης εξέφρασε την απογοήτευση που νιώθει, όταν ακούει κάποιον να λέει ότι η R&B έχει «πεθάνει» - «Αν δεν υπήρχε R&B, δεν θα υπήρχε το hip-hop»

usher
Ο Usher θεωρεί ότι αξίζει τον τίτλο του «βασιλιά της R&B» και δεν δέχεται αντιρρήσεις.

Ο διάσημος καλλιτέχνης παραχώρησε συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή «Bevelations» και αναφέρθηκε στην πορεία του στη μουσική, ενώ τόνισε επίσης, πως κατά τη γνώμη του, δεν θα υπήρχε hip-hop, αν δεν υπήρχε η R&B.

«Πες με βασιλιά ή όπως αλλιώς θέλεις. Έχω δουλέψει σε τέτοιο βαθμό, που θεωρώ ότι κατέχω τον τίτλο και τον αξίζω. Δεν έχω σκοπό να το ζητήσω από κάποιον, το απαιτώ. Δούλεψα γι' αυτό, οπότε θα μου τον δώσεις τον τίτλο, θες δεν θες», δήλωσε ο Usher.
Όπως ανέφερε στη συνέχεια, δεν ανέχεται να ακούει από κανέναν πως αυτό το είδος της μουσικής κοντεύει να «πεθάνει». «Δεν μπορώ να ακούω ανθρώπους να λένε ότι πλέον η R&B είναι νεκρή. Μου φαίνεται τρελό», ανέφερε.

«Ξέρετε, ειδικά γνωρίζοντας πως είμαι ο πρωτοπόρος της, νευριάζω. Η R&B είναι η πηγή που έδωσε πνοή στο hip-hop. Διαφορετικά, δεν θα υπήρχε», συμπλήρωσε στη συνέχεια. «Είναι βλάσφημο να ακούς ότι στον κόσμο δεν αρέσει πια η R&B. Γενικά, είναι άσχημο να ακούς ανθρώπους να λένε πράγματα που δεν στέκουν».


Τέλος, ανέφερε πως κατά τη δική του γνώμη, η μουσική αυτή είναι διαχρονική και δεν πρόκειται να εξαφανιστεί, καθώς αποτελεί την έμπνευση για πολλά ακόμα είδη.



Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία - Ισχυρές καταιγίδες το επόμενο 48ωρο


Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: Απολογείται σήμερα ο πατέρας - Ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου


Τουρκικές προκλήσεις: Τέλος στις «διακοπές» με μπαράζ απειλών, παραβιάσεων και εμπλοκών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης