Ντέμι Λοβάτο: Ξεσπά κατά της Disney - «Μου είχαν κάνει πλύση εγκεφάλου»

Ντέμι Λοβάτο: Ξεσπά κατά της Disney - «Μου είχαν κάνει πλύση εγκεφάλου»

Η τραγουδίστρια μίλησε για την εμπειρία της, την περίοδο που συμμετείχε στο «Camp Rock» και την αντιμετώπιση που είχε από την εταιρεία παραγωγής

demi-lovato
Για τη Disney και την περίοδο που αποτελούσε μέρος της μίλησε η Ντέμι Λοβάτο και όπως αποκάλυψε, δεν έμεινε ικανοποιημένη από αυτή τη συνεργασία.

Η τραγουδίστρια συμμετείχε τη δεκαετία του 2000 στο «Camp Rock» μίλησε στο podcast «Call Her Daddy» και αναφέρθηκε στη δυσάρεστη εμπειρία που είχε με τη δημοφιλή εταιρεία παραγωγής.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως η Disney είχε μια «περίεργη» πολιτική απέναντι στους συνεργάτες της. Τους φερόταν σαν να πρόκειται για ιδιοκτησία της.

«Ήταν η χρυσή εποχή της Disney. Είχαν μαζί τους τη Χίλαρι Νταφ, τον Ρέιβεν, τη Χάνα Μοντάνα. Ήξερα ότι η ζωή μου επρόκειτο να αλλάξει σε αυτή την εταιρεία», είπε αρχικά η Ντέμι Λοβάτο.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε. Η εταιρεία ξεκίνησε να επεμβαίνει στην προσωπική της ζωή, ενώ πολλές φορές δεν της επέτρεπε καν να βγαίνει από το δωμάτιό της.

Κλείσιμο

«Με έκαναν να νιώθω συνέχεια την πίεση πως αν δεν είμαι καλή, μπορεί να με αντικαταστήσουν. Μου είχαν κάνει πλύση εγκεφάλου. Πολλές φορές, επειδή εκείνοι είχαν φροντίσει για τη στέγη εμένα και της οικογένειάς μου, έβαζαν έπιπλα έξω από το δωμάτιό μου για να μη μπορώ να βγω έξω», αποκάλυψε.

Όπως δήλωσε κλείνοντας, για χρόνια δεν ένιωθε άνετα να μιλήσει σχετικά με την αντιμετώπιση που είχε από την εταιρεία, φοβούμενη ότι η καριέρα της θα μπορούσε να καταστραφεί.



Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία - Ισχυρές καταιγίδες το επόμενο 48ωρο


Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: Απολογείται σήμερα ο πατέρας - Ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου


Τουρκικές προκλήσεις: Τέλος στις «διακοπές» με μπαράζ απειλών, παραβιάσεων και εμπλοκών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης