H Τζούλια Νόβα έχει επιλέξει την Πάρο για να περάσει το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών. Το μοντέλο απολαμβάνει τη μητρότητα ενώ παράλληλα ξεκλέβει και λίγο χρόνο για να κρατάει επικοινωνία μέσα από τα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Η Τζούλια Νόβα ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με το μπικίνι της και είναι πασαλειμμένη με άργιλο.
Όπως γράφει στην ανάρτησή της βρέθηκε στην παραλία Καλόγερος η οποία είναι φημισμένη για τον άργιλό της.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.