Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τον «βασιλικό» τους γάμο

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τον «βασιλικό» τους γάμο

Το δημοφιλές ζευγάρι πρόκειται να γιορτάσει και πάλι την αγάπη του με ένα τριήμερο «πάρτι» στο κτήμα του ηθοποιού στο Riceboro της Τζόρτζια

Lopez

Μέσα στο Σαββατοκύριακο πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο πολυαναμενόμενος «βασιλικός» γάμος του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ.

Το ζευγάρι που αντάλλαξε πριν από έναν μήνα περίπου όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης σε μια κλειστή τελετή στο Λας Βέγκας, ετοιμάζεται να γιορτάσει τον έρωτά του και την επισημοποίηση της σχέσης του, σε μία μεγάλη τριήμερη εκδήλωση με τα αγαπημένα του πρόσωπα στο κτήμα του ηθοποιού στο Riceboro της Τζόρτζια.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του TMZ ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες εικόνες από τις προετοιμασίες του σκηνικού του πολυαναμενόμενου γάμου. 

Τα συνεργεία εργάζονται σκληρά και στήνουν μια τεράστια κατασκευή, η οποία θα συνδέεται με έναν πολύ μεγάλο διάδρομο με το κεντρικό σπίτι. Σε αυτό τον διάδρομο πρόκειται να περπατήσει η Λόπεζ φορώντας το νυφικό της.

Ο διάσημος διοργανωτής εκδηλώσεων, Κόλιν Κόουι έχει φροντίσει τα πάντα για την ξεχωριστή αυτή ημέρα των δύο σταρ. Πρόκειται άλλωστε, για έναν από τους πιο επιτυχημένους στο είδος, με την αμοιβή του να κυμαίνεται από 25.000 έως και 25 εκατ. δολάρια.

Στη λίστα των καλεσμένων, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, περιλαμβάνονται ο Ματ Ντέιμον, ο Τζίμι Κίμελ, ο Κάσεϊ Άφλεκ και η Ντρέα Ντε Ματέο.

Περαιτέρω λεπτομέρειες για το γαμήλιο πάρτι δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Η τριήμερη «γιορτή» θα ξεκινήσει με ένα δείπνο - πρόβα την Παρασκευή, με την οικογένεια του ζευγαριού και τους στενούς του φίλους και το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο. Την Κυριακή η εκδήλωση θα κλείσει με ένα μπάρμπεκιου και πικνίκ. Την κάλυψη του γάμου τους θα αναλάβει η Vogue.


Ειδήσεις σήμερα:

Πνιγμός λουόμενου στη Βάρκιζα

Κορυφώνεται σήμερα το κύμα καύσωνα - Πού αναμένονται 40αρια

Aγνώριστη η Τζούλιαν Μουρ στην τελευταία της φωτογραφία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης