Στη Μύκονο περνάει το καλοκαίρι του ο Λούις Φόνσιμαζί με τη σύζυγό του και διάσημο μοντέλο, Αγκουέντα Λόπεθ.
Ο Πορτορικανός τραγουδιστής που έγινε γνωστός από τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το τραγούδι του, με τίτλο «Despacito» επέλεξε το νησί των Ανέμων για τις καλοκαιρινές του διακοπές για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι.
Μάλιστα, το ζευγάρι βρέθηκε για φαγητό στην παραλία της Παράγκας, όπου και ο Λούις Φόνσι τραγούδησε για τους θαμώνες που αντιλήφθηκαν την παρουσία του, τη μεγάλη του καλοκαιρινή επιτυχία.
Ο φακός των παπαράτσι εντόπισε και απαθανάτισε τον Πορτορικανό την ώρα που τραγουδούσε, ενώ στη συνέχεια τον «έπιασε» σε μερικά τρυφερά ενσταντανέ με τη σύζυγό του.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.