Την Αφρική έχει επισκεφτεί η Ευγενία Σαμαράμε τον σύντροφό της,Γιάννη Ποιμενίδη.Το ζευγάρι αγαπά πολύ τα ταξίδια κι επέλεξε έναν πιο ιδιαίτερο προορισμό για το φετινό καλοκαίρι από τα ελληνικά νησιά, που έχουν επισκεφτεί οι περισσότεροι επώνυμοι.
Οι δυο τους έχουν συλλέξει πολλές εμπειρίες και πλούσιο υλικό και μάλιστα, φροντίζουν να το μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram, δείχνοντάς τους έτσι τις ομορφιές της χώρας. Οι λήψεις που μοιράζεται η ηθοποιός του «Σασμού» είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές και περιλαμβάνουν σπάνια ζώα, καταγάλανα νερά και πολύ πράσινο.
Όπως αποκαλύπτει μέσα από τις αναρτήσεις της η Ευγενία Σαμαρά, έκανε κατάδυση και κολύμπησε ανάμεσα σε τροπικά ψάρια, γνώρισε τους ντόπιους και μεταμορφώθηκε σε «βασίλισσα της μητέρας φύσης», περιπλανήθηκε στις πράσινες εκτάσεις της χώρας, γνώρισε μία χελώνα 100 ετών, ένα σπάνιο είδος μαϊμούδες και τέλος, έμαθε κάποιες λέξεις στα Σουαχίλι.
Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που έχει μοιραστεί το ζευγάρι από το ταξίδι του:
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.