Better Call Saul: «Η καλύτερη σειρά που έχουμε δει» γράφουν στο Twitter για το φινάλε

Better Call Saul: «Η καλύτερη σειρά που έχουμε δει» γράφουν στο Twitter για το φινάλε

«Χριστέ μου κλαίω», «Σας ευχαριστούμε», «Θα μου λείπει για πάντα, σας ευχαριστώ» είναι μόνο μερικά από τα σχόλια που έκαναν οι θαυμαστές

better-call-saul123
Το τελευταίο επεισόδιο του «Better Call Saul» είναι πλέον διαθέσιμο και στο ελληνικό Netflix, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους το παρακολούθησαν.

Το πρίκουελ του «Breaking Bad» έριξε αυλαία, τη Δευτέρα 15 Αυγούστου στο AMC και οι θαυμαστές  της σειράς αποθέωσαν στο Twitter , ηθοποιούς και παραγωγή. Η ιστορία του «Better Call Saul» τοποθετείται έξι χρόνια πριν ο Σολ Γκούντμαν γνωρίσει τον θρυλικό Γουόλτερ Γουάιτ του Breaking Bad. Όταν τον συναντάμε, ο άντρας που θα γίνει ο Σολ, είναι γνωστός ως Τζίμι Μαγκίλ, ένας μικρός δικηγόρος που ψάχνει το πεπρωμένο του και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα. Η σειρά ακολουθεί την μεταμόρφωση του Τζίμι στον ένα και μοναδικό ποινικό δικηγόρο Σολ Γκούντμαν.

Ακολουθεί spoiler για το τελευταίο επεισόδιο
Όπως είχαν προβλέψει αρκετοί φαν, το φινάλε βρίσκει τον Τζιμ αντιμέτωπο με την ποινή της φυλάκισής του. Αρχικά, καταφέρνει να μειώσει την ποινή στα 7 χρόνια. Όταν όμως ήρθε συναντήθηκε με τον έρωτα της ζωής του στα δικαστήρια, αποφάσισε να κάνει κάτι σπάνιο για τον ίδιο, να πει την αλήθεια. Μέχρι το τέλος της ομολογίας του στον δικαστή, τα 7 χρόνια του Τζίμι ανέβηκαν στα 86, απαλλάσσοντας την Κιμ από κάθε κατηγορία και επιτρέποντάς της να φύγει και να ξαναρχίσει τη ζωή της ως δικηγόρος.

Οι τελευταίες σκηνές του «Better Call Saul» ήταν από τη φυλάκιση του Τζίμι. Υποστηρίζοντας ότι είναι δικηγόρος του, η Κιμ ήρθε να τον επισκεφτεί. Τότε ήταν που οι δυο τους μοιράστηκαν άλλο ένα τσιγάρο, σε μια σκηνή που θυμίζει πώς ξεκίνησε ολόκληρο το ταξίδι τους.



«Η καλύτερη σειρά που είδαμε ποτέ» - Το Twitter αποθεώνει το «Better Call Saul»

Το τέλος της σειράς απέσπασε «κύμα» θαυμασμού στα social media, με τους χρήστες του Twitter να «πλημμυρίζουν» την πλατφόρμα με σωρεία θετικών σχολίων.

«Χριστέ μου κλαίω», «Σας ευχαριστούμε», «Θα μου λείπει για πάντα, σας ευχαριστώ», «14 χρόνια τέλειας τηλεόρασης», «Η καλύτερη σειρά που είδαμε ποτέ», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια στο Twitter.

Δείτε περισσότερα παρακάτω


Κλείσιμο

Το «αντίο» του Μπομπ Όντενκερκ

Λίγο αφού το τελευταίο επεισόδιο του «Better Call Saul» προβλήθηκε στο AMC, ο πρωταγωνιστής, Μπομπ Όντενκερκ, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα συγκινητικό βίντεο.

Ο Όντενκερκ που υποδύθηκε τον χαρακτήρα του Σολ Γκούντμαν, θέλησε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές, αλλά και τον δημιουργό, Βινς Γκίλιγκαν για όλα αυτά που του έχει προσφέρει, τονίζοντας πως δεν έκανε και «τίποτα» για να το αξίζει όλο αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής: «Όλοι με ρωτούσαν πώς νιώθω που αποχαιρετώ τον Saul Goodman και το Better Call Saul. Δεν είμαι καλός στο να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, γιατί ειλικρινά είναι δύσκολο να κοιτάξω πολύ προσεκτικά αυτή την εμπειρία και ακόμη πιο δύσκολο αυτόν τον χαρακτήρα. Είναι πάρα πολλά τα κινούμενα μέρη και ταιριάζουν πολύ όμορφα μεταξύ τους και παραμένει μυστήριο το πώς συνέβη.

Σας ευχαριστούμε που μας δώσατε αυτή την ευκαιρία, γιατί βγήκαμε ίσως από το πιο αγαπημένο σόου πολλών ανθρώπων και θα μπορούσατε να μας “μισήσετε” που απλώς προσπαθήσαμε να κάνουμε μία σειρά, αλλά μας δόθηκε η ευκαιρία και ελπίζουμε ότι την αξιοποιήσαμε στο έπακρο»

Δείτε τη δημοσίευσή του




Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη Σπάρτη - Κατέληξε 5χρονο αγοράκι στο νοσοκομείο

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο 25χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι στα δύο αδέλφια στο Ηράκλειο

Τελικά μάθαμε να ζούμε τον κορωνοϊό - «Εξαφανισμένοι» από τις ΜΕΘ οι ασθενείς 40-65 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης