Σπύρος Μπιμπίλας - Απαντά στην εκκλησιαστική ιστοσελίδα: «Διαφημίζω την αγάπη όπως έκανε ο Χριστός»

Σπύρος Μπιμπίλας - Απαντά στην εκκλησιαστική ιστοσελίδα: «Διαφημίζω την αγάπη όπως έκανε ο Χριστός»

Μια ανάρτηση του ηθοποιού την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου προκάλεσε την έντονη αντίδραση της εκκλησιαστικής ιστοσελίδας  ekklisiaonline

mpimpilas
Στην αντίδραση που προκάλεσε από εκκλησιαστική ιστοσελίδα, η δημοσίευση μιας εικόνας στο προφίλ του στο Facebook, την παραμονή του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου, απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ «ανέβασε» την εικόνα μιας μετανάστριας, η οποία κρατά στην αγκαλιά της ένα μωρό και την παρομοίασε με την Παναγία, κάνοντας το ακόλουθο σχόλιο: «Αυτή η φωτογραφία που είναι το αληθινό Δράμα του Ανθρώπου θα μας στοιχειώσει!!! Και ο Δυτικός κι ο άλλος κόσμος θα πρέπει να ντρεπόμαστε για το αίσχος που ανήμποροι σαν θεατες παρακολουθούμε! Κατά τα άλλα αύριο ας γιορτάσουν οι ορθόδοξοι την καλή Παναγιά!!!! Αλήθεια αυτή η μάνα που κρατάει το νεκρό της παιδί τι Παναγία είναι?».



Η ιστοσελίδα εκκλησιαστικών θεμάτων ekklisiaonline αντέδρασε στη δημοσίευση αυτή, αναφέροντας ότι θα κινηθεί νομικά κατά του ηθοποιού.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε στην αντιδράση αυτή, και με δήλωσή του στην εφημερίδα On Time, ανέφερε: «Εγώ διασπείρω την αγάπη η οποία πρέπει να είναι μεταξύ όλων των ανθρώπων ασχέτως του αν ανήκουν σε άλλη φυλή, χρώμα, σεξουαλική τοποθέτηση κ.α. Αν δεν καταλαβαίνουν, δε με ενδιαφέρουν καθόλου. Αν προσβάλλονται δε με αφορά. Το διάβασα και εγώ και δεν απάντησα, δε χρειάζεται να μπω στη διαδικασία να τους απαντήσω. Αν χρειαστεί θα πάμε στα δικαστήρια και θα δικαιωθώ. Όταν δεν προσβάλλεις δε μπορούν να σου λένε ότι προσβάλλεις. Εγώ διαφημίζω την αγάπη όπως έκανε και ο Χριστός. Έχουν σοβαρό πρόβλημα αν νομίζουν ότι διαβάλλω την αγάπη».


Ειδήσεις σήμερα:

Ενοχλούν την Τουρκία οι ελληνικές σημαίες στην Ψέριμο

Εξοικονομώ 2021: Εντάσσονται πλέον όλοι οι επιλαχόντες - Πάνω από 87.000 οι δικαιούχοι

Χάκαραν το προφίλ πρώην δημοσιογράφου και την παρουσίασαν ως γραμματέα σε ελβετική τράπεζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης