Το «Joker: Folie à Deux» θα έχει τριπλάσιο κόστος από την πρώτη ταινία

Το «Joker: Folie à Deux» θα έχει τριπλάσιο κόστος από την πρώτη ταινία

Πόσα λεφτά θα πάρουν ο Χοακίν Φίνιξ και η Lady Gaga

Joker-Folie_a_Deux-budget__1_
Η παραγωγή του πολυαναμενόμενου «Joker: Folie à deux» έχει ξεκινήσει ήδη και όπως μετέδωσε πρώτο το Variety, θα έχει προϋπολογισμό που θα ξεπεράσει τα 150 εκατομμύρια δολάρια.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωταγωνιστής Χοακίν Φίνιξ και ο Τοντ Φίλιπς θα λάβουν 20 εκατομμύρια δολάρια έκαστος και η Lady Gaga θα πληρωθεί για τον ρόλο της, 10 εκατομμύρια δολάρια. Το «Joker» του 2019 είχε κόστος 55 εκατομμύρια δολάρια.

Οι Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga θα έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ έχει επιβεβαιωθεί και η επιστροφή της ηθοποιού Ζαζί Μπιτζ, που θα υποδυθεί ξανά τη Σοφί Ντουμόντ.
FZq0p-gWIAAFi3l
Το «Joker: Folie à Deux» θα διαδραματίζεται σε μεγάλο βαθμό εντός του Arkham Asylum, όπου και βρίσκεται έγκλειστος ο Άρθουρ Φλεκ του Χοακίν Φίνιξ. Ωστόσο, δεν αποκαλύπτεται πώς θα εξελιχθεί η ιστορία μέσα στο δημοφιλές ψυχιατρικό ίδρυμα του σύμπαντος της DC.

Η δεύτερη ταινία για τον Joker σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει: «Joker: Τρέλα για Δύο» και θα είναι κατά βάση μιούζικαλ, σε σκηνοθεσία και σενάριο Τοντ Φίλιπς. Το γαλλικό Folie à Deux παραπέμπει σε ορολογία που περιγράφει μία ψυχική διαταραχή που επηρεάζει δύο ή περισσότερα άτομα.
joker-2019
Οι συζητήσεις για την πραγματοποίηση του «Joker 2» ξεκίνησαν από τη στιγμή που η πρώτη ταινία «σάρωσε» στο box office συγκεντρώνοντας πάνω από 1 δις σε εισπράξεις. Ακόμη, ο Φίνιξ έδειξε πρόθυμος από την αρχή να ενσαρκώσει ξανά τον Joker και να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη, ως Άρθουρ Φλεκ.

Η ταινία «Joker: Folie à Deux» θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στις 4 Οκτωβρίου του 2024.

Ειδήσεις σήμερα:

Άρτα: Δέχτηκε 4 σφαίρες για να προστατεύσει την κόρη του - Θέμα χρόνου η σύλληψη του 29χρονου

Ενημέρωση του ΕΟΔΥ για το ιό Langya που βρέθηκε στην Κίνα

Λιμάνι Πειραιά: Αργοπορημένος επιβάτης γαντζώθηκε από τον καταπέλτη για να μπει στο πλοίο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης