Η Ριάνα σε νέα δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της

Η Ριάνα σε νέα δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της

Η διάσημη τραγουδίστρια γευμάτισε με τον ASAP Rocky σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης

rihana-134-543
Η Ριάνα απολαμβάνει το τελευταίο διάστημα τον ρόλο της μητέρας, η οποία γέννησε τον Μάιο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, ASAP Rocky.

Μπορεί το ζευγάρι να διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή του, ωστόσο, φαίνεται πως έχουν μοιράσει σωστά τον χρόνο τους προκειμένου να φροντίσουν τον γιο τους, χωρίς να στερούνται χρόνο για τις προσωπικές τους στιγμές.

Τις προάλλες, βγήκαν για φαγητό σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης και τα στιγμιότυπα που τους δείχνουν να περπατούν μαζί, κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Δείτε τις φωτογραφίες
SPL5332183_001
SPL5332183_002
SPL5332183_003
Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, είχει πει πριν λίγο καιρό στο People ότι: «Η Ριάνα είναι πολύ καλά. Είναι πολύ ενθουσιασμένοι που έγιναν γονείς. Η Ριάνα είναι ήδη μία καταπληκτική μαμά».

Η δισεκατομμυριούχος σταρ της R&B ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Ιανουάριο, δηλώνοντας πιο χαρούμενη από ποτέ. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Rocky πολύ πριν κάνουν τα αποκαλυπτήρια είχε αναφέρει σε συνέντευξή του το πώς φαντάζεται να είναι ως μπαμπάς.

«Το να είσαι γονιός φυσικά είναι μια προσαρμογή, όμως τα πάνε εξαιρετικά καλά. Το αγοράκι τους είναι υγιές και η Ριάνα έχει τρελαθεί μαζί του. Ήταν πολύ ενθουσιασμένη που ήταν έγκυος. Το αγάπησε. Η συνάντηση με τον γιο της ήταν φυσικά εξαιρετικά ξεχωριστή», είπε η ίδια πηγή, ενώ επεσήμανε πως η διάσημη σταρ δεν φεύγει από το πλευρό του μωρού της. Υπενθυμίζεται, ότι η Ριάνα και ο Asap Rocky υποδέχτηκαν το νέο μέλος της οικογένειας τον περασμένο Μάιο.

Κλείσιμο
Φωτογραφίες: WavyPeter / SplashNews.com

Ειδήσεις σήμερα:

Άρτα: Δέχτηκε 4 σφαίρες για να προστατεύσει την κόρη του - Θέμα χρόνου η σύλληψη του 29χρονου

Ενημέρωση του ΕΟΔΥ για το ιό Langya που βρέθηκε στην Κίνα

Λιμάνι Πειραιά: Αργοπορημένος επιβάτης γαντζώθηκε από τον καταπέλτη για να μπει στο πλοίο!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης