Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ο οποίος μεταφέρθηκε εκτάκτως από την Μύκονο σε νοσοκομείο της Αθήνας. Ο πρώην παίκτης του Survivor και make up artist πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και ενημέρωσε για τα νεότερα της υγείας του μέσα από τα social media.
«Είμαι και πάλι εδώ και σας μιλάω από το σπίτι μου πλέον. Ο πυρετός έφυγε, η διαρροή έφυγε, έχει μείνει λίγος βήχας, όπου συνεχίζω και παίρνω την αγωγή μου. Έχει 40 βαθμούς και αντί να ζεσταίνομαι, εγώ κρυώνω λόγω πυρετού, είμαι καλά όμως, ας τα ξεχάσουμε όλα αυτά», είπε για την υγεία του.
Στη συνέχεια ο make up artist ευχαρίστησε τα όλους όσους του ευχήθηκαν «περαστικά».
«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα sites από το πιο μεγάλο μέχρι και το πιο μικρό, σε όλους τους δημοσιογράφους και σε όλους εσάς που βομβαρδίσατε το τηλέφωνό μου με περαστικά», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς