Άστον Κούτσερ: «Είμαι τυχερός που ζω» είπε για μία κρίση που είχε πριν από 2 χρόνια

Άστον Κούτσερ: «Είμαι τυχερός που ζω» είπε για μία κρίση που είχε πριν από 2 χρόνια

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με σπάνιο αυτοάνοσο νόσημα και για ένα διάστημα είχε χάσει την όραση, την ακοή και τη δυνατότητα να περπατά

ashton
Για μία αυτοάνοση διαταραχή που τον άφησε ανίκανο να βλέπει, να ακούει ή να περπατάει, μίλησε ο Άστον Κούτσερ σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι πάσχει από το αυτοάνοσο νόσημα και μοιράστηκε την εμπειρία του από μία κρίση που έπαθε πριν από καιρό, η οποία είχε σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία του.

«Πριν από δύο χρόνια, είχα αυτή την περίεργη, εξαιρετικά σπάνια μορφή αγγειίτιδας που, όπως, χάλασε την όρασή μου, την ακοή μου, την ισορροπία μου», είπε ο 44χρονος και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι χρειάστηκε να περάσει περίπου ένας χρόνος για να επανέλθουν οι αισθήσεις που επηρεάστηκαν.
«Δεν το εκτιμάς πραγματικά μέχρι να φύγει. Μέχρι να περάσει, σκεφτόμουν "δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να δω ξανά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να ακούσω ξανά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να περπατήσω ξανά», είπε.

«Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός», τόνισε τέλος, ο Κούτσερ.

Σήμερα, έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο, ο ηθοποιός του «No Strings Attached» είπε ότι δεν αφήνει καμία πρόκληση να σταθεί εμπόδιο στην επιτυχία του.

«Τη στιγμή που αρχίζεις να βλέπεις τα εμπόδια σου ως πράγματα που είναι φτιαγμένα για σένα, για να σου προσφέρουν αυτό που χρειάζεσαι, τότε η ζωή αρχίζει να είναι διασκεδαστική, σωστά;» επισήμανε.


Ειδήσεις σήμερα:

Ερντογάν: Αύριο βγαίνει στη Μεσόγειο το γεωτρύπανο «Abdülhamid Han»

Μητσοτάκης: Δεν γνώριζα για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη, δεν θα το επέτρεπα - Αλλαγές στην ΕΥΠ


Πώς «οι ληστές του Διαδικτύου» παίρνουν τραπεζικούς κωδικούς από γιατρούς, επιχειρηματίες




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης